Síťová připojení - chybová hláška
Zdravím, potřeboval bych poradit s problémem, se kterým jsem se zatím nesetkal.
Nedávno jsem potřeboval ručně zadat IP adresu k jednomu síťověmu připojení a když na něj kliknu pravým -> vlastnosti, tak vyběhne hláška, neočekávaná chyba a to je vše co se stane, nepustí mě to dál, to samé se děje i u bezdrátového adaptéru, abych se mohl připojit k bezdrátové síti, musel jsem nainstalovat jinou aplikaci, uměl by mi někdo poradit jak to opět rozběhat? Díky
Screen je zde: http://img339.imageshack.us/i/chybovahlaska.gif/
Re: Síťová připojení - chybová hláška
Klikni na Start > spustit > a do prikazovaho radku napis "cmd"
objevi se ti černé DOS okno a do nej napis "ipconfig /a"
vypise ti to vsechny sitovky + jejich stavajici IP + dalsi udaje
pak opet posli screen a nebo to prepis.
mimochodem, podle screenu, stojis sice na "pripojeni k mistni siti", ale toto pripojeni je vytvorene od Bluetooth - nebude to hazet chybu kdyz napr BT nemas zapnute ? Ikdyž jestli tvrdiš to samé dělá i na bezdrátu tak asi ne no, jen taková myšlenka...
jen upresnim: "ipconfig -all"
Citace:
Původně odeslal
Arg
jen upresnim: "ipconfig -all"
Taktéž úpřesním "ipconfig /all" - je vidět že jsme to s Argem dlouho nepsali :)))
Tak abych vás nějak rozsoudil, je to úplně jedno, funguje to jak s pomlčkou, tak s lomítkem. :D
Citace:
Původně odeslal
JejKey
Tak abych vás nějak rozsoudil, je to úplně jedno, funguje to jak s pomlčkou, tak s lomítkem. :D
mě to s pomlčkou nešlo, tak jsem postnul tu opravu, ale pravda je, že teď už mi to jde (páč jsme to zkusil napsat znovu...) Tzn sry za mistifikaci...
Tenhle problémek mi jednou pomohlo vyřešit odinstalování a přeinstalování ovladačů k síťovým kartám ;) Zkus to, za pokus nic nedáš :)