NOKIA E75 - máte ho někdo?
V minulosti jsem zjistil, že hodně overclockerů má v oblasti mobilů stejné preference jako já a díky tomu jsem se dozvěděl mnoho užitečného a sám jsem snad i některým ostatním pomohl s konkrétním modelem.
Protože jsem se čerstvě stal majitelem tohoto krasavce, docela by mě zajímaly poznatky a postřehy lidí z tohoto fóra. Samozřejmě navštěvuji i specializovaná fóra o mobilech, ale tam těm lidem často chybí trochu rozvážnější přístup a mně osobní zkušenost s nimi.
Tak co, máte ho někdo?
http://www.latestmobilephonesuk.co.u.../nokia-e75.jpg
Re: NOKIA E75 - máte ho někdo?
nejsem a nikdy jsem nebyl příznivcem nokií a tak mě zajímá jak dlouho telefon vydrží... můj sen je zatím nesplnitelný - stále puštěná wifi (automatické přihlášení do sítě bez hesla) a výdrž minimálně týden.. telefon co se musí 3x týdně šťouchat mě otravuje život :-)
PS: aktuálně jednou týdně dobíjím Z6-ku
Telefon se dobíjí přes i USB, takže jsem zatím neměl šanci výdrž vyzkoušet - pořád něco instaluju a jsem připojený k PC...
Rache: čistá utopie :( . Koukám, že E75 má stejnou baterku jako moje E66 a o chlup horší udávanou výdrž. U E66 se při čemkoliv ze setu WiFi/GPS/BT/3G data (a nejlíp v kombinaci jako typicky 3G data přes BT) z baterky kouří a při běžném pracovním používání (BT v autě, dost telefonování, nějaké datování, žádná GPS ani WiFi) vydrží pracovní den. Ale nesmí být moc dlouhý. Mně by třeba potěšilo, kdyby ten telefon vydržel aspoň 12 hodin GPSky na geo-tagging a to je hodně vzdálený sen.
Takže nabíječky doma, v práci, v autě a i tak je občas problém. Jediné, co může potěšit je, že taková HTCčka jsou na tom v reálu ještě hůř. Aktuálně nevidím žádné světlo na konci tunelu, už tenhle stav přetrvává hodně dlouho :( .