Zdravim, mam dotaz na vyse zminene uloziste. Nakoupili jsme to do firmy s tim, ze bude slouzit pro zacatek jako file server (jedna z mnoha moznosti, co toto zarizeni umi). Na klientskych PC mame OS Win Vista Business 32bit., pls nekomentovat, ja si to nevybrala :-/
Predchudce IT, ktery pocitace instaloval a nasazoval uzivatelum, nazval vsechny profily stejne, nebot zde neni server-domena. Nevytvoril profily pro jednotlivce, ponechal administratorsky ucet beze zmen. Z jistych duvodu nelze vytvorit novy profil a prenest data a aplikace, proto mi prosim toto nedoporucujte.
A ted problem. Na zminovanem ulozisti mam vytvorene uzivatele (prejmenovala jsem na jejich PC nazev tak, aby se shodoval s tim, co je na ulozisti. Kazdy uzivatel ma vlastni privatni slozku, do ktere vidi (mel by videt) jen on. Heslo je shodne pro adresar na ulozisti/prihlaseni do Windows. Bohuzel se mi stalo, ze po zadani spatneho hesla po prvnim zalogovani/po primapovani privatni slozky, se hlasi chyba 85 a dale neni mozne u uzivatele toto vubec rozchodit. Smazala jsem ucet, slozku na ulozisti a znovu vytvorila, ale bez uspechu. Menily jsme i opetovne hesla, take nic. Pls o radu. Diky!