Preco mi nejdu urobit screenshoty pod XP v MP8 ani 6.4? Vzdy dostanem iba cierny obrazok. Stretli ste sa uz s tym?
PS: pre tych, co by chceli pisat ze sa to neda. Da sa to, uz som ich par spravil, ale asi tak vzdy na 50 pokus a medzi tym 20 restarto
Printable View
Preco mi nejdu urobit screenshoty pod XP v MP8 ani 6.4? Vzdy dostanem iba cierny obrazok. Stretli ste sa uz s tym?
PS: pre tych, co by chceli pisat ze sa to neda. Da sa to, uz som ich par spravil, ale asi tak vzdy na 50 pokus a medzi tym 20 restarto
myslim ze videa klasicky tipat nejdou, resi to napriklad programek hypersnap mozna i fraps
HyperSnap to neriesi. Ten som tahal ako prvy, ked nefungoval printscr.Citace:
Původně odeslal Jirik
Ako som ale pisal, ono to ide. Som urobil par screenshotov z Futuramy, ale odvtedy proste ani za boha. Zo ziadneho filu, ani z tej futuramy mi to uz nejde. :evil:
Když chceš dělat screenshoty z filmu, tak si ho pust třeba v PowerDVD a tam je na to funkce...
PowerDVD vie prehravat DivX?Citace:
Původně odeslal bobesh
2 Haldo: Použi BSplayer, je free, prehráva DivX a dokáže urobiť capture obrazovky...
Treba nastaviť v option cestu do adresára, kde sa budú capture obrázky ukladať a v pri pozeraní filmu stláčať P... Obrázky sa budú ukladať aj s poradovým číslom...
nebo treba Nandub, proste a jednoduse, pri screenshotu se neuklada to co je v overlay a v overlay bezi prave to video :wink:
Bych se divil, ze hypersnap to netipne ???Citace:
Původně odeslal Haldo
Zrejme jsi nezapnul "Special Capture"
Mrkni sem http://www.hyperionics.com/hsdx/hs4faq.asp#DVD
Na to Special Capture sa porem.Citace:
Původně odeslal Hasich
lenze mne sa uz tie screeny podarilo urobit obycajnym printscreenom a painbrushom. To je masiac dozadu, odvtedy ani tuk. Mna ani tak nesere ze to nejde teraz, ale ze to ISLO a teraz to nejde :!: To ma vie vytocit totiz najviac :evil:Citace:
Původně odeslal DeeKay
Jo povedlo, dyz totiz pustis film, tak nekdy chvili trva nez se zinicializuje Overlay, a pokud to "vyfotis" v tuhle chvili tak to normalne jde, nebo ti v tu dobu nefungovalo overlayCitace:
Původně odeslal Haldo
No vtedy som mal asi 3hodinovy movie maraton, cize inicializaciou to asi nebude. S tou nefunkcnostou by to mohlo mozno byt, ale co ju mohlo sposobit? Medzi prvym a poslednym screenshotom boli urcite min. 2 restarty.Citace:
Původně odeslal DeeKay
Tech duvodu muze bejt hodne, od nastaveni prehravace, pres nastaveni driveru, az po chybu v nich.Citace:
Původně odeslal Haldo
Ted to bejt tebou neresim co bylo, ale resim jak to budes delat ted :wink:
No riesit to budem jednoducho :idea: . Za 2-3 tyzdne konci moja staz a vtedy sa aj rozlucim s tymto (nadavka) XP :evil: a vratim sa k mojej W2k ;D, kde mi to 100% beha :wink: .Citace:
Původně odeslal DeeKay
chyba lavky, pod W2k je to uplne to stejne jak pod XP ;)
mozna to mas maximalne jinak nastaveny, ale v tomhle fakt rozdil neni a defaultne to behat takhle NEMA :wink:
OK. Je to mozne, uz je to davno co som to robil doma, ale islo to a ked sa vratim, tak to vyskusam a dam vediet :wink: .Citace:
Původně odeslal DeeKay
Tak som skusil ten Special Capture. Uspesnost asi 9/10. A chovalo sa to dost divne. Na prvych 4 bolo video cierne, plocha tam bola. Potom sa zacalo fotit aj video. To som skusal na Simpsonovcoch. Potom som pustil ten Matrix trailer. Tam mi fotil vacsinou iba video, aj ked nebolo full-screen ??? (cisto video, plocha tam nebola). Obcas sa tam vsak objavil aj video+plocha a cierne video+plocha :?:.Citace:
Původně odeslal Hasich