NOD32 verze 3 nebrat - NIKDY
Cau, pokud jste nuceni pouzivat barevny svet windows a chcete chranit sva date nejakym antivirovym programem nedoporucuju NOD32 verze 3 - vetsi smejd jsem nevidel ... :-)
Viz tohle:
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=74088
:-)
Pokud mate nekdo podobne problemy, vite odkud vitr fouka ..
Ja udelal fatalni chybu v tom, ze jsem noda bral proste jako soucast systemu a ani omylam me nenapadlo, ze za to muze ... Pravda je, ze NOD 2.7 jede uplne v pohode ... :-)
Re: NOD32 verze 3 nebrat - NIKDY
Heh, to je fajn zprava. Ale jestli se ti nelibi, tak ho nepouzivej, jestli ti nevyhovuje, tak ho nepouzivej. Informativne ma cenu jen tvuj odkaz na tema kousek vedle, jinak ten post je o nicem, sorry.
To bych dal spíše jako odkaz do srandiček.. ;)
Cahpu vase rozhorceni, ale me moc do srandy nebylo ... :-)
Postnul jsem to jen jako info, kdyby nekdo narazil na podobny problem ..
Jelikoz mi pripadalo, ze se to nikde nepropiralo a ja to BOHUZEL otestoval na trech systemech (fyzicky stroj a Citrix XEN a vmware)
Jeste upozornuju, ze cim novejsi nod, tim mene hlasek v event logu, nicmene problem porad stejny ... Take je mozne, ze se problem tyka pouze nod32 vs win2003, nicmene je dost trapne, ze Eset vicemene nereaguje ...
Hergot, neuraž se, ale tohle zní jako vidlácký plky u piva stylem "né volepyčo Franto čum, Pepa si koupil tu Fábyjy a vole s tim má ňáký problémy vole, ty škodovky sou vole mrdka vole, to bych si vole nikdy nekoupil!!!!".
Ne všechno funguje se vším. To se stává. A podle mýho názoru to nemá zase takovou vypovídající hodnotu o jednotlivých součástech celku.
Používal jsem, pravda, NOD 2.x a trojka mi nepřišla moc ideální - velký, subjektivně se mi zdála pomalejší... Ale fungovala bez problémů. Holt jsou asi specifický situace, kdy si s něčím nerozumí. Ale takovejch už jsem viděl...
Citace:
Původně odeslal
Octopuss
Hergot, neuraž se, ale tohle zní jako vidlácký plky u piva stylem "né volepyčo Franto čum, Pepa si koupil tu Fábyjy a vole s tim má ňáký problémy vole, ty škodovky sou vole mrdka vole, to bych si vole nikdy nekoupil!!!!".
Ne všechno funguje se vším. To se stává. A podle mýho názoru to nemá zase takovou vypovídající hodnotu o jednotlivých součástech celku.
Používal jsem, pravda, NOD 2.x a trojka mi nepřišla moc ideální - velký, subjektivně se mi zdála pomalejší... Ale fungovala bez problémů. Holt jsou asi specifický situace, kdy si s něčím nerozumí. Ale takovejch už jsem viděl...
Osobne co me na verzi 3 i 4 totalne toci je presmerovani veskere komunikace na port 30606 problem je v tom, ze neni videt kam dal jsou pakety adresovany. proste FW zahlasi jenom localhost:30606 a hotovo
Citace:
Původně odeslal
svaca
Cau, pokud jste nuceni pouzivat barevny svet windows a chcete chranit sva date nejakym antivirovym programem nedoporucuju NOD32 verze 3 - vetsi smejd jsem nevidel ... :-)
Viz tohle:
http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=74088
:-)
Pokud mate nekdo podobne problemy, vite odkud vitr fouka ..
Ja udelal fatalni chybu v tom, ze jsem noda bral proste jako soucast systemu a ani omylam me nenapadlo, ze za to muze ... Pravda je, ze NOD 2.7 jede uplne v pohode ... :-)
To už je trochu přeháňka, ne? Chápu, že jsi se s tím docela dost vydrbal, ale pro stanice je více než dobrý... ;) Rozhodně ale souhlasím s tím, že je potřeba lidi upozornit na záškodnickou akci NODa.
Citace:
Původně odeslal
Misterio
Heh, to je fajn zprava. Ale jestli se ti nelibi, tak ho nepouzivej, jestli ti nevyhovuje, tak ho nepouzivej. Informativne ma cenu jen tvuj odkaz na tema kousek vedle, jinak ten post je o nicem, sorry.
Asi sis ani pořádně nepřečetl, o čem svaca psal v tom tématu a hned takové silácké posty.:rolleyes:
Byl to celkem solidní oříšek...
Citace:
Původně odeslal
berraneck
To bych dal spíše jako odkaz do srandiček.. ;)
Nápodobně s tvým postem...
Citace:
Původně odeslal
Geeker
Osobne co me na verzi 3 i 4 totalne toci je presmerovani veskere komunikace na port 30606 problem je v tom, ze neni videt kam dal jsou pakety adresovany. proste FW zahlasi jenom localhost:30606 a hotovo
To dělá jen Smart Security. NOD Antivirus je bez FW a tudíž nedělá takové nepředloženosti.
Citace:
To dělá jen Smart Security. NOD Antivirus je bez FW a tudíž nedělá takové nepředloženosti.
Dělají to jak EAV tak i ESS. Mam doma EAV + Comodo a drive Kerio a oba mi akorat ukazou redirect. :( Jinak nemam s nodem problemy.
Poprosil bych o věcnou a tématickou diskuzi... :)