Zdravim,mám problém s deskou nechce se spouštět PC z klávesnice a nefunguje ani WAKE ON LAN mam to všechno zaplé. Nevíte někdo co s tim ?
Printable View
Zdravim,mám problém s deskou nechce se spouštět PC z klávesnice a nefunguje ani WAKE ON LAN mam to všechno zaplé. Nevíte někdo co s tim ?
Mam ji taky ale nic z tech veci jsem nezkousel :-)
Myslim ale ze to WAKE ON LAN neni stajny jako to na sitovce, ne bo pockat,vono to vlastne bude povoleni,ze ta sitovka to bude moct probudit,zejo :?
Jak ma fungovat vubec to zapnuti klavesnici ???
Mne sa zda ze tam bolo nieco s biosom. Skus flashnut novy. Mam sice iba K7S5A ale cital som o tom kdesi na www.ocworkbench.com/ecs - je tam toho dost urcite ti tam poradia ;D
Hlavne musis mit spravne nastaveny jeden jumper na MB...
No jo, já jsem ale dřevo já na ten jumper úplně zapoměl.Měl jsem tu desku v reklamaci, předtim mi to šlo a teď ne, ale na jumper jsem si vůbec nevzpoměl.Díky moc
Mám podobný problém na K7S5A, nejde mi zapnout comp z klávesnice, vse mám správne nastavené, jumper na desce taky, poslední BIOS. Asi bude spatná podpora W98SE nebo klavesnice.
2Jaco: OS s tim nema co delat. A klavesnici to taky nebude, pokud teda nemas nejakou japonskou :) hehe ted me napada.... jakoou klavesnici pouzivaji japoncici pro ty svoje kinja znaky?
maj v compu slovnik co konvertuje kana->kanji, jak proste :)
Holt neni naskodu se jednou mrknout do manuali....jumper JP1 :lol:
Njn... ECS. Nikdy neslape jak ma! :|
Sorx: Nepomlouvej ECS, já od nich mám všechno a nemám problémy. Jsou to snaživí ťongové...
Potrebujes aj zdroj co je schopny dodat dostatocny prud na +5VSB vystupe - musi to stacit na napajanie klavesnice (a pri WOL aj na napajanie sietovky).
Wake z klávesnice mi už funguje ale z té sítě pořád ne.Sousedovi to taky nefachá a ma úplně jiné železo.A jestli se nepletu tak bi mělo stačit zadat na jiném pc ip adresu toho co je vyplej ne ?