Alza a nemorální marketing...
To si teda "pomohli" :-)
Alza.cz a nemorální propagace
Citace:
Už jsem se dlouho nezaměřil na nějakého prodejce a ani jsem to neměl v plánu. Jenže Alza.cz si o tentokrát řekla sama použitím těch nejubožejších praktik reklamy. Začala totiž spamovat fóra příspěvky, které se tváří jako od spokojených uživatelů a odkazují jak jinak než na vlastní obchod.
Nechápu, co k tomuhle Alzu vedlo, když na fórech je odkazů na ně mraky i tak. Možná, že jsou jen od „schopnějších zaměstnanců” téže firmy a nějaký nový nejspíš netušil, že by neměl psát přímo z IP firmy (hostmask: gate.alzasoft.cz).
…
více:
http://swarm.cz/blog/technika/zumpa/...lni-propagace/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista_diskuse:Alza
a ještě pro zajímavost...
Citace:
Původně odeslal cool.user
Re: Alza a nemorální marketing...
K tomu si staci priratat odrbavky s cenami pre zakaznikov novy vs. registrovany, pricom registrovany, co uz nakupoval, ma ceny vyssie a je vymalovane. Tfuj.
Je to pripad aj ceskej Alzy alebo len slovenskej?
No tak to je dobrý, tohle slyším prvně :)
Pro sebe jsem v alze nikdy nic nekupoval, takže nedokážu říct. Párkrát jsem tam byl - ještě když v Praze fungovala po staru, ale cokoli jsem chtěl, tak neměli, případně na mě koukali jak idiota. Takže mizerná obsluha a lidi si tehdy hodně stěžovali i na vyřizování reklamací. Teď je prodej automatizovaný, takže s nepříjemnou obsluhou už člověk do styku nepřijde, ale s vyřizováním reklamací jsou lidi nespokojení stále… :)
2PiT: Ceska to samo dela taky, kalkulujou s dementama, ktery maj povoleny vsechno (cookies, javascript ...) a oni pak vedi ze "to je ten trouba, tak mu 5% prihodime". Ceny na shopech kde sem reglej aspon obcas overuju jako anonym, ale krom Alzy sem na "opacny bonus" jeste nikde nenarazil.
Co já vídám, pravda už dlouho to nebylo cena u výrobku platná jen do xx.xx. a pak od data trochu "vyšší" asi se tak snaží nalákat pro jistotu mrknu jako nepřihlášen.
a kdyz vidim Jezevce tak asi i z jiného pc.
Problem dvojich cen uz se resil v tomto vlakne, neni to nic noveho.
To ano, ale teprve tady je jednoznačně popsáno, jak to funguje. Neměl jsem je rád, ale teď už si tam nekoupím ani kabel k flopě :)