Re: EIZO Flexscan EV2333W-T
Vypadá to moc krásně, než aby to byla pravda. Určitě to bude mít nějaký "háček". Počkám si na solidní recenzi a pak uvidím. Pokud by to bylo tak růžový, tak si už chystám kladívko na prasátko.
Hlavni problem bych zatim videl v pomeru stran, je to 16:9 a ne 16:10.
pamatuju doby kdy lidi psali "Hlavni problem bych zatim videl v pomeru stran, je to 16:10 a ne 4:3.". taky to vysumelo a i 16:9 si sve zakazniky levou zadni najde.
Odkud je informace, že to bude VA? Je to z nějakého ofic. zdroje?
Jinak je určitě škoda, že to není 4:3 :cool: širokoúhlé monitory mně osobně vyhovují méně než klasika 4:3. Takový 21" nebo 20" 4:3 s malými body a vysokým rozlišením bych uvítal více.
právě... za ty peníze je Eizo s těmito parametry dost k neuvěření, pořád mám pocit, jestli někde nebude háček, ale rád se nechám překvapit.
VA uvádí přímo japonská specka a mám to potvrzeno z českého zastoupení odkud je i cena. pokud je v tom tedy nějaký paranoidní zádrhel, pak o něm české ani japonské eizo nemá tušení. :-D
V tom případě už jsem hodně zvědavý na testy.
Můžu se jen hloupě zeptat, co vás na to monitoru tolik zaujalo? Spotřeba? Stojan? Mně to připadá jako office panel od Eiza za slušnou cenu, ale jinak jsem tam nic zvláštního nezaznamenal?
Jako levný office panel od Eiza bych bral ten jejich TN LED panel EV2411W. Tím že je toto už ?VA panel, tak by mohly být barvičky a úhly pohledu podstatně lepší, ale nechám se překvapit.
(používám HD2442W)
Mne osobne sa tiež nepozdáva ten pomer strán. Stal sa z toho síce štandard a zohnať obrazovku s vysokým rozlíšením a pomerom 4:3 je takmer nemožné, ale širokáče sa presadili hlavne kvôli notebookom a tomu že minimálne rozlíšenie pre dnešné monitory je 1280x800 alebo 1280x1024, čo bol oproti dlhé roky klasickému rozlíšeniu 1024x768 stále posun k lepšiemu. Problém je v tom že ja keď napr. teraz vymením 21" CRT (aktuálne používam na 1600x1200), tak pre mňa to je posun k horšiemu, lebo stratím na výške 120 pixlov a to kde sú ľudia ktorí používajú ešte väčšie rozlíšenia? Takže ďakujem nie, keď už budem kupovať 20+" obrazovku na niečo ako pozeranie filmov, tak chcem aby zvládala minimálne 1920x1200. Samozrejme chápem že to nie je záujem výrobcov lebo výrobné náklady panelov 16:9 sú nižšie, hlavne ak rovnaký panel môžu montovať aj do nejakej menšej telky.
Paolo: jasně, myslel jsem "VA office panel", ale nenapsal.
Citace:
Původně odeslal
jan555
Můžu se jen hloupě zeptat, co vás na to monitoru tolik zaujalo? Spotřeba? Stojan? Mně to připadá jako office panel od Eiza za slušnou cenu, ale jinak jsem tam nic zvláštního nezaznamenal?
Přesně tohle mě zaujalo (kromě stojanu). Nicméně neuvěřím, dokud neuvidím alespoň testy. Kombinace uváděných vlastností, nízké ceny a značky Eizo mi nějak nejdou dohromady, takže se těším na ohlasy. Neuvažuju o něm, spíš jsem jen zvědavý, co Eizo opravdu ukuchtí.
Informace pro nedočkavce. EV2333W-H je možné vyzkoušet,otestovat v naši EIZO Gallerii www.eizo-shop.cz
A kdy zacne bezna distribuce nevis? Zatim to po shopech ani distributorech nejak nevidim.
Oprav si link
Citace:
Původně odeslal
ctrl_j
A kdy zacne bezna distribuce nevis? Zatim to po shopech ani distributorech nejak nevidim.
Oprav si link
Předpokládá se že do jednoho měsíce
Citace:
Původně odeslal
NANAO
Informace pro nedočkavce. EV2333W-H je možné vyzkoušet,otestovat v naši EIZO Gallerii
www.eito-shop.cz
Docela by mě zajímalo (a možná i ostatní), jestli můžeš pro členy tohoto fóra dojednat nějakou zajímavou slevu (ať už na tento či jiné monitory).
Citace:
Původně odeslal
Kankal
Docela by mě zajímalo (a možná i ostatní), jestli můžeš pro členy tohoto fóra dojednat nějakou zajímavou slevu (ať už na tento či jiné monitory).
Neznám způsob jak rozpoznat členy tohoto fóra, ale jelikož neděláme rozdíly mezi zákazníky snažíme se jako "kamenná prodejna" nabízet ceny srovnatelné s internetovými prodejnami viz www.eizo-shop.cz .
Co nabízíme navíc je:
- nezávazné otestování monitorů EIZO v CAD, PHS 10. Call Duty4,office,IE atd. na vlastních fotech nebo PC,NB doplněno odborným výkladem.
- možnost osobně si monitor zkontrolovat na subpixely.
- zdarma vygenerujeme první ICC profil (DVI -PVA,IPS). Produkt určen pro amat. fotografy a grafiky.
- poskytujeme 5 letou garanci na elektroniku monitoru a 3 roky na LCD panel a jeho podsvícení bez rozdílu, zda monitor zakoupí fyzická nebo právnická osoba.
Myslím si, že pro členy tohoto fóra je to dobrá nabídka.
Doufám,že moc nepopudím moderátory, kteří by to mohli vnímat jako reklamu.