HP Laser Jet 4000N - špatný tisk 2 stránek na list
Ahoj všem,
mám tiskárnu HP LaserJet 4000 N a řeším s ní následující potíž. Jde o to, že pokud tam pošlu z Wordu tisk 2 stránek na list A4, tak tiskárna vytiskne na první pokus "blechy", jde o zmenšeninu cca 1x1cm toho co by měla vytisknout, umístěnou tak cca v půlce, u hrany papíru... Na druhý pokus to už vždycky vytiskne správně...
Netuší někdo, čím by se tohle chování dalo spravit?
Podotýkám, že doma mám kombinaci
Vista Home Premium x64 + Word 2007 + HP LaserJet 4000N
V práci mám
Win XP + Word 2003 + HP LaserJet 4050N (skoro stejná tiskárna)
a dělá to i v práci naprosto totéž! :eek:
Nevíte někdo, v čem by mohl být zakopaný pes, případně co s tím dělat? Jako jasně že toneru to moc neplácá, ale je otrava vždycky čekat, než tiskárna "ohřeje" třeba 40 listů a pak to tam šoupnout znova a znova poslat :-)
Za nápady a rady předem díky! :-)
Re: HP Laser Jet 4000N - špatný tisk 2 stránek na list
Viděl bych problém v ovladači, zkus jiné verze...
Mno to mě napadlo taky, ale na dvou různých OS? U dvou velice podobných tiskáren (doma i v práci)? :-)
Citace:
Původně odeslal
D_a_v_i_d
Mno to mě napadlo taky, ale na dvou různých OS? U dvou velice podobných tiskáren (doma i v práci)? :-)
Jasně, ten ovladač bude imho úplně stejnej.
Co mám z práce zkušenost, tak podobně se mi chová třeba HP1150 pod WinXP(32bit).
Pomáhá ve vlastnostech tiskárny, předvolby tisku a upřesnit vypnout rozšířené možnosti tisku. Teda aspoň u té 1150tky.
Ví někdo k čemu to vlastně je ? Při vypnutí nepozoruji rozdíl v kvalitě nebo tak.
krtecek: Rozšířené možnosti tisku je dobré nasměrování, zkusím to :-) Ohledně té volby, ta je pro mě taková trochu obskurní, co vím, tak já zase tuto volbu musel vypnout, aby mi starší (HP Deskjet 500c) tiskárna pod XP Proff 32bit jela :-) Jinak tiskla nějakou "čínštinu" :-D