Ako sa da pretaktovat duron 1,1 GHz na doske ECS K7VTA3 v biose??
Printable View
Ako sa da pretaktovat duron 1,1 GHz na doske ECS K7VTA3 v biose??
hele ta tva deska se asi nejspis jmenuje K7VTA3 ne?Citace:
Původně odeslal cd-mann
jinak pokud ho nemas odemcenej tak muzes taktovat zvedanim FSB.. postupuj nejlepe po 1MHz krocich... jo a taky si trosku zvedni napeti treba jen +0,025V nebo 0,050V a az to uz dal nepujde taktovat tak zkus jeste pridat. ale hlidej si teplotu!
a az budes na maximu, otestuj to PRIME95 na stabilitu :wink:
Ale ja som to kukal v mojom biose sa to neda nikde zdvihat ani FSB a ani napetie.
Tak potom je to Shit deska na OC..:o) ECS nemivaji moc moznosti jak taktovat... Ja mam treba starej Abit a nemuzu si ho vynachvalit, co se taktovani tyce..Citace:
Původně odeslal cd-mann
Myslím ,že pokud to tam není tak to nevyčaruješ. Co znám lidi kupujou ECS jen kvůli dobré ceně. "Darovanému" koni na možnosti přetaktování nehleď. ;D
Az ted mi doslo ze je rec o ECS !!! tam samozrejmne nemuzes nic menit... jen takt pri FSB 100 nebo 133 cili treba 1000 nebo 1333MHz a to ti u durona asi neprojde... aspon ne ze zacatku....
cili na taktovani muzes zapomenout, jedine co ti zbyva je stahnout si modifikovany BIOS pro tvoji desku ktery urcite najdes, hodne sem cetl o mod biosech pro ECS desky.... je tam pak bios jak treba v abitu... muzes menit nasobic, sbernici, napajeni.... zaloz si v sekci BIOS thread treba s nazvem: kde sehnat BIOS na ECS... a nekdo ti urcite poradi :wink:
Ako myslis ze mi to neprejde aspon na zaciatku nie???
hmm, skus si fakt zohnat ten Cheapo bios ci jak sa to vola pre ECS dosky. Urcite ho najdes. Ak sa ti tam nebude dat menit nasobic tak to mozes zabalit, cez FSb sa asi nikde nedostanes, co uz... Kup si nejaky novy MoBo a mas po problemoch. Napr. teraz je nejaka nova lacna ECS so SIS chipsetom a da sa na nej menit Vcore aj nasobic, stoji do 2500 s DPH.
a nevies kde by som mohol najst ten cheapo bios?
skus na www.amdmb.com alebo skus nieco najst cez www.google.com, napis tam nazov dosky + bios
Co vim tak Cheepo dela biosy jen pro ECS se SIS chipsety.