GF 8600GT Problém s prepojením na TV
Ahojte. Už som úplne zúfalý... mám notebook Acer Aspire 5920 s grafikou GeForce 8600 GT. Na notebooku mám HDMI konektor. Keď prepojím pomocou HDMI kábla notebook a TV Panasonic TX-32LXD80F tak mám taký problém, že obraz v TV sa "nezmestí" na obrazovku a všetky kraje sú mimo rozsah obrazovky :( Na notebooku je to OK ale v TV je to v prdeli. Skúšal som aj meniť rôzne rozlíšenia a nič. Taktiež som menil aj to 720p/1080i/1080p a nič. Skúšal som aj varianty Klonovnia a a dualview a tiež nič... Ovládače na grafiku mám vo verzii 185.85. Prosím poradíte mi ako môžem dosiahnuť to aby som mal obraz v TV taký ako na notebooku? DAKUJEM
Re: GF 8600GT Problém s prepojením na TV
A co takhle změnit frekvenci si zkoušel??? Kdysi když sem neměl dvd a chtěl sem si filmy pouštět na telce sem ten problém měl taky, no při tom klonování musíš upravit parametry výstupu podle frekvence TV. Já měl a mám TV co mi jede na 50Hz. Sem upravil i rozl. televize a šup už to jelo. No pohraj si - detekci si určitě dal po zapojení , že??? Pak písni V.
Prošel bych nastavení ovladačů a menu tv a hledal položky s názvem "overscan".
Citace:
Původně odeslal
Peca-on-line
Prošel bych nastavení ovladačů a menu tv a hledal položky s názvem "overscan".
DAKUJEM !!! to som važne nečakal že problém bude v tom, že som mal zapnute v TV nastavenie overscan :). Už to šlape ako má. Ešte raz ti velmi velmi pekne dakujem.
Citace:
Původně odeslal
[SVK]Klobasa
DAKUJEM !!! to som važne nečakal že problém bude v tom, že som mal zapnute v TV nastavenie overscan :). Už to šlape ako má. Ešte raz ti velmi velmi pekne dakujem.
Tak to je super, že to maká. Ahoj V
Vyuziju starsi tema, resim stejny problem s TV Samsung LE-40A786 a nVidia 9800GT (PC).
V TV jsou 4 HDMI konektory, kde druhy je urcen jako PC vstup a skutecne i zapne nejaky mod ve kterem to funguje. Nicmene zaroven s cilem snizit input lag vypne veskere optimalizace obrazu a nejde prakticky nic nastavit (input lag u filmu nevadi, absence nastaveni uz ano). V jakemkoli jinem portu nebo v tomto bez nastaveni "PC" je obraz rozmazany, zjevne po nejakej resize na nativni.
Prolezl jsem snad vsechna nastaveni v TV i v ovladacich tykajici se overscanu i cehokoli dalsiho, ale bezuspesne.