Nevite nekdo jake maji serie 2400+ a 1700+ ts bohemii???
Printable View
Nevite nekdo jake maji serie 2400+ a 1700+ ts bohemii???
posli jim Email... radi ti odpovi... teda alespon me odpovedeli...
A co jim tam mam napsat ze je prosim aby mi zdelili jake maji serie procaku nebo co???
Co jinyho? Napis jim, jestli ti muzou napsat, jaky serie proste maj ne :lol: .Citace:
Původně odeslal CPU KILLER
Ted jeste najit jejich email a bude to OK...
Dej vědět co jsi zjistilCitace:
Jak mi odepisou dam vedet....Je nekde na morave nejaky obchod kde maji ty povedene 1700+???
V www.pertracomp.cz maj obvykle pěkný kousky 1700+ ,bral jsem jich už asi 7ks a všechny jedou nad 190MHz FSB
Minuly tyden meli v Petracompu jenom DUT3C, co maji ted to netusim...Citace:
Původně odeslal šaman
jo proc by ne hold casy se meniCitace:
persne, k nam kdyz nekdo napise tak mu taky odpovim jaky zrovna mame serie :-)Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
TS Bohemie - jak radili, napsat maila, zda ti odpovi je otazka, jejich pristup je obecne desnej a ti jejich "prodavaci" by potrebovali lekci slusneho chovani.
Zkus jeste "na morave" ;D Softcom (www.computershop.cz), s nima mam mnohem lepsi zkusenosti.
Asi nakonec skočím na procesor do Hypernovy, nesmějte se je to tak. Znám tam prodavače co je u kompliku, ale nechce se mi zbytečně připlacet za to, že procák koupim v obchodě s potravinama.
Psal sem do Bohemky minuly tyden a dostal sem odpoved, ze 1700+ maji serie JIUHB, ale jestli to je DUT3C nebo DLT3C to uz nenapsali.Citace:
EDIT: tady je ta jejich odpoved
Dobry den,
procesory AMD Athlon XP 1700 MHz mame serie JUIHB a to pouze v
neboxovane verzi. Chtel bych Vas timto upozornit, ze se velice casto
stava, ze zakaznici procesor pretaktovavaji ;D a v dusledku tohoto pocinani
se CPU spali :roll: . Na takto zniceny procesor se nevztahuje zaruka. ???