To znie lakavo !!! na buduci tyžden budu v cenniku a konečne !!!!
neviem čo to bude za značku ale asi di toho pojdem.
Printable View
To znie lakavo !!! na buduci tyžden budu v cenniku a konečne !!!!
neviem čo to bude za značku ale asi di toho pojdem.
odkial to vies???
a cena??
No fasa! Akurat sa chystam kupit chladic... Trosku pockam a mozno bude aj vodnik... (ak nebude horibilne drahy)
Mas nejake dobre info. Co to bude asi stat? A nevies pls zistit, kedy budu mat CoolerMaster X-Dream SE HSC-V83?
Já to vidím na Senfu komplet za 10000 :wink:
Nebo Swiftech, ale do toho bych možná i šel... to je krása :D
...ja by som to skor videl na vodnika od EverCoolu ???
...ale nechajme sa prekvapit ;D
Tiež to vydím na toho vodníka od EVERCOOLU,len dúfam že tam nehodia takú brutálnu sumu ako mi zahlásil týpek v LIBRE v januáry keď som sa pýtal na vodníka od 3R SYSTEMU tý chceli za to 6500. :evil:
Maju na www.chladice.sk asi za 3800bez dane - od titanu je super !!! Doporucujem.
Citace:
Původně odeslal NOD
co ja viem ten titan je sice lacny ale oproti kvalitnemu mednemu chladicu o moc lepci nebude (ani nie je) ak vodnik tak v nasich zemepisnych sirkach (a dlzkach ;D ) jedine cesky aquacool u nas ho predavaju v trnave ale na dobierku by sa zohnat dal vide na 6k ale ason to chladi a je to plne tiche ziadne vetraciky ak si ich tam sami nenamontujete
Tak chlapi od Evercoolu to určite nebude , cena bude okolo max 4000sk
a Titan by to tiež nemal byť !!
V najbližšiom cenniku AGEMu by už mal byť.
Trebalo by toho titana zmodifikovat, aby tak nehucal.Citace:
Původně odeslal jankela
Ten titan je ale dost slaby.Citace:
Původně odeslal Toxic
No som zvedavy na ten Agem.
...mohlo by to byt 4000,- aj s DPH ;D do toho by som asi aj isiel :wink: pokial to nebude absolutny suviX :!:Citace:
Původně odeslal cLiVe
No od agemu som nikdy nic dobre necakal a ani necakam takze ma mozu len milo prekvapit Fabo je lunt a luntom zostane, ale ak by to za nieco stalo tak preco nie 4k je o 2 lite menej ako AquaCool (ale ten je aj s GPU a CHipset blokom) ale osobne neverim ze to bude na jeho urovni, sak uvidime.Citace:
Původně odeslal .:::iGor:::.
Co mysli, ten evercooler je co? To iste ako titan. A medzi nami AMD XP2.6 pri zatazi po 3hodinnach pri najnizsich otqckach s vodnikom 40st.C: !!!
Citace:
Původně odeslal juzko
Tak na to vodne som naozaj zvedavy. Podla toho co mi hovorili tak ten TITAN je nič moc. Thermaltake II nedopadol najlepsie...cesky Aquacool dost tazko zohnat...tak neviem fakt.
kde v trnave? ??? ??? ???Citace:
Původně odeslal juzko
a predavaju to aj po castiach? potreboval by som len water block
No za 4000SK aj s DPH dnes nic dobre cakat nemozes !! A este ktomu z Agemu :D :lol: :lol:
...hmm tak tyzden sa zisiel s tyzdnom a v novom ceniku (12) z agemu je prd :? - ale aspon nieco ;D ;D ;D
Esteze nie je smradlavy ;D sluby sa slubuju a...vsak vies dalej.
Hmm neviem prečo to tam neni jeden technik mi sluboval že to už bude tam :? neviem