1) poradte/napiste, kde nakupujete hry na kterych eshopech to vyjde nejlevneji ? tj. hra + postovne
2) poradte levnou kamenou prodejnu her v Praze. (kde se prodavaji nove hry)
thx. ;)
Printable View
1) poradte/napiste, kde nakupujete hry na kterych eshopech to vyjde nejlevneji ? tj. hra + postovne
2) poradte levnou kamenou prodejnu her v Praze. (kde se prodavaji nove hry)
thx. ;)
Ad 2 myslím že to bude dost jedno, ale osobně většinou v JRC nebo u XZONE... Ale pokud jde o "neakční" nabídky tak myslím, že v kamenných prodejnách žádné extra rozdíly nejsou...
já většinou kupuju staré hry, takže něco jako esuba (mívá to nejlevnější), což je jen virtuální shop nad surtepem.
Když už jsme u toho, snad se nebude nikdo zlobit, když tenhle thread trochu znásilním.... :-D Sháním shop, nejlépe kamenný, kde by měli velký výběr včetně starších pecek, konkrétně bych rád UFO Afterlight a Sims 2 (bez ničeho, zatím)... To první je pro mě a mají to jen v "triple packu s Aftermathem a Aftershockem", průšvih je, že já už mám doma doublepack v sestavě Aftermath+Aftershock a rád bych to samostatně... To druhý je pro přítelku, která by SIMS 2 ráda zkusila, ale netuším, zda jí to bude bavit, čili bych zatím nekupoval nějakej zupamegahypapack :-) Nemáte tedy někdo tip na větší kamenných obchod v Praze, zásobený i staršíma hrama? Po hypermarketech stylem "nemaj to náhdou v akci vedle salámů" se mi to moc shánět nechce :-)
ok, zvolim asi xzone. thx.
Jj, tento obchod doporučuju. Bral jsem teďko od nich 2x 2 gamesky (škoda že jsi propásl jejich akce 1 hru zaplatíš + 1 dostaneš zdarma) a maximální spokojenost: všechno skladem, prima ceny, zásilka dorazila do 3 dnů od objednání a navíc to poštovné => základ 40,- Kč plus 40,- Kč za dobírku (při platbě na účet zaplatíš poštovné jen 40,- Kč) :cool:
ok, jsou v Praze na Jiraku, takze osobka bez problemu.
tak jsem predobjednal VT 2009 a SF IV... tak kdyby nekdo chtel muzeme za mesic dat online :drool: oboje
Nu tak po tom co jsem přítelce neprozřetelně ukázal pár screenů to budu muset asi sehnat rychle :-D Jinak mi vykecá díru do hlavy připomínkama abych se podíval kde to sehnat :-D Ale Afterlight bych si případně určitě vzal! :-)