Jiskřící vypínač ve zdroji Blue Storm II 500W
Zjistil jsem, že mi při zapnutí-vypnutí "zajiskří" (zvukově nikoliv viditelně) ten modře prosvětlený vypínač vzadu na zdroji Blue Storm II 500W. Někdy to dokonce udělá i za běhu sám od sebe, pak buď resetne PC nebo zůstane vypnutý (vypínač zhasnutý i v poloze ON) a musím ho "prolupnout".
Myslíte, že se s tím bude dát něco udělat, neřešil jste někdo podobný problém na tomto nebo i jiném zdroji např. výměnu vypínače? Obávám se totiž, že mi před 2 měsící vypršela záruka :mad:, ještě musím dohledat papíry...
Re: Jiskřící vypínač ve zdroji Blue Storm II 500W
Jiskri kazdej vypinac, je to normalni. Ovsem pokud ti uz vypina komp, tak ho vymen (hned). Moh bys od nej trebas vyhoret. Bude te to stat tak 5 minut pajeni a do 100Kc za novej vypinac.
Tak jsem našel, že nejsem s tímto problémem sám viz http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...tml?ansid=1376
Bohužel, papíry jsem dohledal a záruka mi skončila před měsícem :(
Nevím jestli se mi podaří sehnat vypínač tak aby tam pasoval, tak mě napadlo, co kdybych to propojil "natvrdo" bez něj tzn. do stavu pořád zapnuto. Vypínač nepotřebuji, ale nevadilo by to nějak elektronice toho zdroje?
Elektronice to vadit nebude, spousta zdroju prece vypinac vubec nema.
jj, ale sehnat ten vypinac je pohoda, vetsinou tam sou naprosto standardni, v GM by ho meli mit.
Jsem si skoro jistý, že ho bez problémů seženeš. Rozměry nebudou něják atypické a v klasickém nesvitícím provedení ta velikost bude.
Ještě doplním, například: GM (www.gme.cz), GES (www.ges.cz), HADEX (www.hadex.cz)
Tak jsem koupil klasický neprosvětlený za 35 Kč v Officialu (www.official.cz mám to kousek od práce) a protože pájet moc neumím, kamarád mi ho za čokoládu vyměnil. Zatím to vypadá, že je problém vyřešen, všem děkuji za rady.