-
Bredatorova pomsta ;)
-
Proč to dělal ??? :eek: 8-)
-
-
No údajně prej samo od sebe, ale je mi to nějaký divný? ???
-
Citace:
Původně odeslal GABO
Ako sa ti to stalo?
Asi to mel moc nahlas :lol:
-
;D..samé dobré dovody preco sa to stalo ;D
-
A overclockol :lol: Popripade Vmod :wink:
-
No každej den není posvícení,ale fakt netuším jak jsem toho docílil...,ale nejlepší na tom všem je bez problémů funguje dal..zatim jsem neprišel na nic co by nefachčilo...ale je mi to strašně divný, vždyť ten transitor je uplně v hajzlu...přeci tam nebyl jen tak pro okrasu....Nemate nekdo taky tuhle zvukarnu???Potřebuju vědět ten typ tranzistoru(Na desce je označenej Q2-myslím)
-
Nenechal si tam nahodou zapalenu cigaretu? :mweheh:
-
2Bredator: Vyřešil jsem to. Ten tranzistor je součást obvodu pro AUX vstup. Jak je ti jistě známo, tak Aux má jinou napěťovou normu 50mV(místo 200mV). Tadle změna se provádí pomocí dvou tranzistorů. V tom nejednoduším zapojení je to udělaný tak, že pokud vyskratuješ vstup, tak tranzistorama prolítne Ucc.
...blbá smrt:)
-
jo Ucc je tam myslím 5V...s tim Auxem si to myslím taky.Ale já to nijak nešlusoval....
-
to sis moh zapalit cigo ;D
-
Je fakt, že to vypadá, jako by si tam někdo položil cosi hořícího. Ale skutečnost je taková, že z ty TO92ky vyšlech pěknej oheň.
-
jak bych si tam mohl položit cigo??Kdyý mám midle tower?Teda pokud existuje levitující cigo nebo jsem s ni byl ve vesmiru:-)))