Neoprenový obal na Asus R6A
Vybírám neoprenový obal na 15.4" Asus R6A.
Zatím mi padly do oka Dicota Perfectskin Color a Belkin Sleeve.
Ideální barvy jsou tmavě fialová, zelená, šedá, modrozelená.
Otázka je, vleze se ten ntb do těch pouzder? Rozměry jsem porovnával, ale prakticky jsem bohužel neměl možnost.
Dále, jak jsou na tom ty pouzdra z hlediska výdrže a odolnosti?
Díky za odpovědi.
Re: Neoprenový obal na Asus R6A
Měl jsem dva roky dicotu a bez problému. Výdrž/odolnost se po té době nijak nezměnila. Nyní mám na jiném ntb ten belkin a jeho výhoda je v možnosti rozepnutí i podél té kratší strany, takže se např. notebook může vytáhnout z batohu rovnou bez obalu... praktické!
Co se týče velikosti, to moc neporadím.. resp. nevím, kde by měl být problém, když jsou obaly udávány na tvou velikost.
ahoj, osobně mám tu Dicotu necelé 3 měsíce a je v pohodě, k tomu mám Asus M6R,
(354 x 273 x 22-34 mm(WxDxH)) a osobně mi v ní trochu čvachtá na (rozměrově D), zkoušel ji i kámoš, kterej koupil Dicotu s vnitřním polstrováním, ale NB se mu tam nevěšel, do tohodle OK (myslím taky nějakej ASUS větší "kravička") :), jinak se nechá o pár minimetrů i napnout, takže myslím že problémy s velikostí nehrozí...
Nakonec jsem vzal tu Dicotu, další 2lidé mi potvrdili nezávisle na sobě kvalitu a měl jsem možnost vidět přesně tento typ po dvou letech používání; navíc měla fajnovější barvu. Zítra vyzkouším jak pasuje, ale měl by, takže pak poreferuju:) díky za reakce
EDIT: Takže závěr je takový že pasuje výborně, údaj na stránkách výrobce je zřejmě pro 4:3 neširokoúhlou verzi. Spokojenost veliká:)
Jen dodám (pro další, kteří budou rozmýšlet), že výborná pouzdra dělá Crumpler - jsou dost drahá, ale je to na nich vidět.