Jak na biostaru nastavit voltaz? Ja mam M7VIP a nejde mi v tomto programu tlacitko voltage. Je zasedle. Vite nekdo proc?
Printable View
Jak na biostaru nastavit voltaz? Ja mam M7VIP a nejde mi v tomto programu tlacitko voltage. Je zasedle. Vite nekdo proc?
Taktuj přes BIOS, tyhle winutility jsou na ho**o...
Taktuj pres bios ...... uz sem to resil v AMD / co a jak?
bios ma multiplikac, ale nejde nastavit a vubec nema voltage v biosu.
Shit deska
Tak asi neumí měnit voltáž, co s tím naděláš? :( jedině vcore mod... něco jako http://www.overclocking.cz/cgi-bin/Y...play&num=13415 ...
jinak násobič, jedině odemknout :) spojit L1 :)
Pruser je ten ze ja nasobic na CPU mam odblokovany (TB revize B0 nebo 1). Ale deska nereaguje na zmenu multiplikatoru. Bere akorat 11. Tot je vec co.
Huh, koukám že máš 1700.. a nejde měnit.. no nic, shit deska, co říct víc... zkus hledat jestli to někdo třeba nějak nemodlnul, že by sis to udělal taky... nebo koupit novou desku.Citace:
Původně odeslal robis
Ja s tim jenom udelal 166*11 a frekvenci uz menit nemuzu .... a navic sem musel pridat DDRkam +0,1V. To mi jede a stabilne ale vim ze by sel i vic kdyby....
A ta deska neumí měnit násobič a vddr jo? tak to je nějaká haluz.
Divej
deska (bios) umoznuje menit nasobic -- menim menim ale nic se nedeje furt je tam 11
na desce mam jumper na voltage DDR tak sem si tam prifaril vic o tech 0,1
Jo jasně, chápu... ale někde bude asi chyba když to deska umí a násobič se nemění, ne? Tak jedině na CPU, že opravdu není odemčenej. Schválně se podívej, jestli L1 nemá náhodou rozpojený.
No vsak rozpojeny znamena OK ne? kdyby byl spojeny tak je locknuty.
Rozpojený - LOCK
Spojený - UNLOCK
Trust me :wink:
A do haj--u. Ja sem to spatne pochopil uz to vidim i na www.ocinside.de
nevis nahodou jestli to bude stacit prekreslit tou tuzkou jako na duronu?
No nekecej - tys to snad rozpojoval? :-o
Tužkou to nestačí, nechytí ti na ten povrch. ovšemjestli si to rozpojoval sám, tak tam nebudeš mít díry po laseru a bude to spojování jednodušší. V opačném případě.. musíš něčím zalít díry po laseru a elvodivým lakem spojit dvojice můstků L1. Mrkni do AMD FAQ.
Ty diry po tom laseru jsou takove fleky? jestli jo tak je tam nemam.
Tak máš spojeno=UNLOCKed, je odemknutý a problém je v desce.Citace:
Původně odeslal robis
a rozpojoval jsi to nebo ne?
5ešili jsme to v AMD, thread"JAK A CO?", a myslím, že nerozpojoval, chtěl míň brutální metodu. Nevím jak to, ale procesorem to nebude, bude to deskou.
BTW. Mě by to teda sralo :roll:
Me to take sere jak svina ...
a neexistuje nejaky programek na zmenu voltage? Myslim tim univerzal.
Tak to určitě neexistuje.
Aspoň já ještě o žádným neslyšel ;D --- takže neexistuje ;D
jo a jeste sem se chtel zeptat jak si udelal tu tabulku a z jakych programu jsi bral hodnoty...... myslim tu tabulku u popisu komplu
Myslíš United Devices?
To je link na nějakej skript nebo co. Zobrazuje to výsledky v UD.
asi si taky koupim epoxe jak to tak vidim .... ale az po chvilce zatim mi ta 2,2+ bude stacit. Mozna ze i ty moje problemy vyresi novy bios .... pokud jeste nejaky vydaj.
Ale i na shitový desce se dá slušně zataktit... viz moje starý ECS. nic není tak špatný aby to nešlo modifikovat :wink: :lol: