www.opera.com
Kua znovu som podlahol pokuseniu a prave testujem ....
Printable View
www.opera.com
Kua znovu som podlahol pokuseniu a prave testujem ....
Taky asi zkusim. Mam 7.01 a na IE nema. Nektery stranky ani neotevre (www.terc.cz) a javascript je nekdy velky problem (detaily o zbozi v bazaru na www.grafika.cz). Doufam, ze s tim neco udelali.
...prave som ju sosol a zajtra ju vyskusam :roll:
Mám verzi 7.02 a zkoušel jsem ten web terc.cz - ten normálně funguje, můžeš klikat kam chceš, ale detaily o zbozi v bazaru na www.grafika.cz neotevře... Tak snad na 7.10Citace:
Původně odeslal Paaja
Tak co, hosi, jak to vypada ??? Zatim jsem skoncil u 0.2, tak mam prejit na 10? Fachci uz vetsi pocet oken?
v 7.10 to ideCitace:
Původně odeslal Massaro
BTW, nemal si nahodou zakazane otvaranie novych okien?
No je to moja prva Opera z rady 7.X ktoru som si nechal nainstalovanu ... :wink:Citace:
Původně odeslal Sam Hawkens
Moje postrehu po 3 dnovom testovani ... (mozem porovnat len s verziou 7.02 a 6.05)
1.synchronizacia pri pouziti Proxy je podstatne lepsia - aj pri otvoreni viac ako 20 okien rychlost neklesa a konektivita sa uz nestraca
2.niektore stranky (eurotel.sk) ktore pouzivaju flash a javu uz nepadaju
3.rychlost nacitavania je v podstate rovnaka ako v 6.05 aj bez puzitia proxy servera (aj pri otvoreni 25 okien)
Nejake veci co stale nefunguju
1.protokol SSL1 (moja.tatrabanka.sk) stale nefunguje
2.bug -vzdy ked kliknem na stranku z Bookmarkov - ta sa otvori v novom okne - a stare zostane nevyuzite - toto ma trosku hneva
Tak jo, taham. 8-)
Pote co jsem ji nainstaloval, jsem si ji hned oblibil. Pred tim jsem pouzival IE, a Opera se mi zda fakt lepsi, akorat trochu pomalejsi bych rekl. Jinak dobry :-)
Pomalejsi rozhodne neni, IE ceka az natahne celou stranku a teprve ji zobrazi, Opera ji zobrazuje postupne. Mozna se celkove je IE rychlejsi, ale Opera to rychleji zobrazi a pak se me zda rychlejsi :) pac nemusim cekat :idea:
Opera je rychlejsia VZDY ako IE
IE co mam ja teda nacita stranku postupne, a to se me zda subjektivne na mym pocitaci rychlejsi, ale Opera je taky dost rychla...Citace:
Původně odeslal Lopan