neznámý konektor - potřebuji sehnat protikus "samce"
Zdravím,
jeden člověk mi přinesl konektor (viz foto) a že schání protikus...
A protože jsem netušil co mi přinese (tvrdil mi že "to je takovej te klasickej počítačovej...") tak jsem mu naletěl a řekl že to určitě seženu...
Ovšem pak mi dal co dal a já jsem v koncích :)
http://www.atreid.cz/img/p0203582.jpg
pro 50 pinů
Máte někdo představu
- co to je ?
- kde to býva často použité ?
- dá se sehnat protikus (díval jsem se na GMe, a zatím nic - ovšem nevím pod čím to případně hledat / konektory jsem všechny prolezl a nic)
A strejda google na jediné číslo (které je na konektoru) nereagoval...
Re: neznámý konektor - potřebuji sehnat protikus "samce"
d-sub/sub-d/canon 50 pin, pouzival se driv u SCSI disku, pokud se nepletu
Pánové nemám slov - DÍKY
EDIT > a samozřejmně K+
Jen doplňující, nejsem žádnej všeznalec, ale zkusil jsem to hodit do google :)
Kód:
connector 3 rows 50 pins
Jinak je to tusim externi SCSI II, daly se pres to pripojit nektery vypalovacky (tak 1-4x) a nebo napr na MACovi bernouliho disk (na PC fungoval taky). Pro neznale, sklenenej disk o velikosti cca CD v caddy a velikosti tusim 80MB (tenkrat ohromna kapacita).
Osobne som na externom SCSI videl bud CANON 25 alebo CENTRONICS 50, toto nikdy (ale tym nehovorim, ze to nikde nebolo). Neskor sa zacali pouzivat HD50 a HD68.
Tak vyřešeno - koupeno v GM - nebyl jsem za blbce řekl jsem D-SUB 50pin a odpověď zněla mám jen do tištáku bude vyhovovat ? :) takže hurá nakoupeno...
Citace:
Původně odeslal
Jezevec
Jinak je to tusim externi SCSI II, daly se pres to pripojit nektery vypalovacky (tak 1-4x) a nebo napr na MACovi bernouliho disk (na PC fungoval taky). Pro neznale, sklenenej disk o velikosti cca CD v caddy a velikosti tusim 80MB (tenkrat ohromna kapacita).
Len pre zaujimavost, ci spresnenie: Tie bernouliho disky vraj robili az do kapacity 150MB...
EDIT: takze az do kapacity 230MB...
ty jo bernoulku uz asi nikdo nemate co :D ze bych si to na chvili pripojil a byl po chvili zas rad za CD/DVD/BD apod, neuveritelne se to sekalo, neustale restarty a trvanlivost "nulova" :)
sorry za OT a diky za vzpominky :)
Citace:
Původně odeslal
Ada4me
ty jo bernoulku uz asi nikdo nemate co :D ze bych si to na chvili pripojil a byl po chvili zas rad za CD/DVD/BD apod, neuveritelne se to sekalo, neustale restarty a trvanlivost "nulova" :)
sorry za OT a diky za vzpominky :)
podobna skusenost s ZIP internou mechanikou , jedine co vedela bolo nicenie medii :)
Žádný problém, mám samce i samice. Mohu poslat.
jjilek@volny.cz
Vzhledem k:
Citace:
Původně odeslal
Atreides
Tak vyřešeno - koupeno v GM - nebyl jsem za blbce řekl jsem D-SUB 50pin a odpověď zněla mám jen do tištáku bude vyhovovat ? :) takže hurá nakoupeno...
už asi nebude potřeba.