Prostě nedodali to zač sem platil, respektive ano ale na dobírku, zaplatil jsem to, nebo už se v tom plácat delší dobu by trochu bylo nad moje síly. Duševní psychické. Jsem zvědav na zitřek ráno.
Printable View
Prostě nedodali to zač sem platil, respektive ano ale na dobírku, zaplatil jsem to, nebo už se v tom plácat delší dobu by trochu bylo nad moje síly. Duševní psychické. Jsem zvědav na zitřek ráno.
mas to nejake chaoticke, asi vim o co ti de, ale asi nejsme na stejne vlne
Pochopil jsem správně, že jsi zaplatil 207Kč za dobírku a předtím 206Kč na účet? čili celkem 413? Moc se v tom nevyznám tedy:-D
Každopádně ať je poštovné jakékoliv, při zaslání platíš přeci i balné a službu odeslání ne? ;)
Jde mi o to že zboží přišlo jo dobrý, jenže proč dobírka když jsem platbu poslal znova jsem se na to pravě koukal takže doprava + zboží dobrý to sem zaplatil a pak dobírka za 64 na těch 207??? Kde je faktura na 207 pravě, zboží + DPD to je dobrej for, zítra jim brnku to asi bude nejlepší.
Balné, nic takového na faktuře nevidim.
Sorry, ale jestli jim posles to co mas v prvnim postu, tak to rovnou smazou jako spam - nepovedenej preklad z anglickyho mailu translatorem.
Jo jen maximalně ještě slušné myslim :cool: vic to snad ani nejde, nenapadám je nenadávám, neobviňuju. Asi sem blázen ale docela udivenej blázen.
Šlo o tohle: http://www.petra.cz/produkt/ms-windo...-downgrade-cd/ asi neumim hledat ale nikde jinde zhruba v této ceně jsem nenašel samotné cd nahrada za mé prasklé. Trochu nechápu PITa? Kouknu po hrubkách
Pis cesky :o Toto je kvalitativne na urovni Ladika. Si nieco pil? :D
JERROME: Ten blábol z prvního postu co začíná Dobrý den chceš vážně posílat? Jestli ano tak bych to možná dal nějakému mongolskému dělníkovi na korekturu ať je to trochu líp česky, pak se tím možná bude někdo zabývat, já osobně bych s mailem tohoto znění udělal totéž co wong "aaa, spam s automatickým překladem, šups do koše" :-D
JERROME umíš anglicky? Jestli ano, zkus to prosím anglicky. Absolutně jsem nepochopil o co jde (evidentně nejsem sám). Pak ti budeme moct poradit.
Zkusil jsem to přečíst párkrát po sobě a už mi svitlo - JERROME si objednal CD a zaplatil CD a dopravu bankovním převodem. Po nějakém čase mu ale zboží přišlo na dobírku, takže ho vlastně platil dvakrát.
Evidentně se stala chyba a někdo asi přehlédl, že už jsi platil. Stačí napsat slušný a POCHOPITELNÝ email, jsem si jistý, že ti peníze pošlou zpět na účet.
Jo psal jsem, takže mi dluží vlastně 207 +(207- 89 zboží -64 pošta to je 54 pokud zvládnu počty)207+54 tedy celkem 261 po telefonu sice mluvili pouze o častce 207 korun ale doufám že pochopí o co jde mě, ne o těch pár korun ale o princip.
Jerrome, prosimte, jen takova rada do budoucna, neber to prosim jako buzeraci: Nez neco napises, zkontroluj si to po sobe, Tvoje prispevky jsou obecne strasne chaoticke, plne chyb a clovek si to musi precist aspon trikrat, nez pochopi, co jsi tim myslel.
Trochu se to pohnulo, myslím že dobrým směrem, takže každý uváží zda s firmou obchodovat co jsem hledal, par lidi ji tu doporučovalo, svuj postoj bych označil za neutrální.
Takže znova, ano platba byla na učtě ale jen jedna k tomu jedna faktura, tudíš nepoznám když to kolega poplete a pošle ještě na dobírku, to poznám až když ty peníze znovu přijdou na účet , což se stalo včera a pak teprve můžu začít něco řešit.
Káždý máme kupu možností a známých , ale je to jen o povaze a hlavně o slušném chování.
Přesně tahle částka vám včera odešla na účet.
> S pozdravem a přáním pěkného dne a víkendu
> Bc. Pavla Střeštíková
> Petra computers s.r.o.
-----Original Message-----
From: jaromir
Sent: Thursday, April 23, 2009 5:00 PM
To: Pavla Střeštíková
Subject: RE: Platba
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Pavla Střeštíková
> Předmět: RE: Platba
> Datum: 23.4.2009 16:24:03
> ----------------------------------------
> Dobrý den,
>
> kolega to popletl , a platba přišla dvakrát, zjistila sem to až dnes když to od
> pošty přišlo do banky, tím pádem platbu obratem vracím zpět, dřív sem to zjistit
> nemohla jelikož mi sedělo napárování.
> Myslím si ale že to jde napsat slušnou formou a ne vyhrožováním, zavolat mi
> klidně můžete telefon na mě :
>
> S pozdravem a přáním pěkného dne
> Bc. Pavla Střeštíková
> Petra computers s.r.o.
>
>
>
Konečně se to trochu pohne, jen bych vás poprosil o vyjádření jaká to bude částka, už jen to že faktura je z 8. takže mou platbu jste dávno měli na učtě a i přesto poslali na dobírku, vyhrožování, možná jsou to jen možnosti o kterých vim že mám a mohu je použít. Pokud počítám dobře, 207+ (207-89-64) 54 takže poprosil bych vás o 261 korun, děkuji.
Hezký den
Jaromír