windows media center edition
mam na notase compaq presario v6000 win mce. instalacka k nemu nebola a win sa obnovuje s recovery partition na disku D.. malo by to ist po restarte cez F11. teda aspon myslim..
to som v sak v minulosti nevedel.. disk som otvoril cez vlastnosti a nasiel som tam priecinok "SMRTNTKY" pravdepodobne obsahoval nejake subory potrebne k obnove win.. no vymazal som ich (malo to par mega). Predpokladam,ze to mi znemoznuje nastavit system do podoby ked som notas kupil.. samotny windows vsak na disku ostal..
tak sa chcem spytat...
da sa to nejakym sposobom rozbehat alebo ziskat tie subory? alebo je problem niekde inde a ten subor s tym nesuvisi?
notas bol kupeny na cypre a na slovensku ani v cechach pren tech. podporu nemaju..
Re: windows media center edition
Zkusil jsi dat vyraz "SMRTNTKY" do nejakeho vyhledavace?
http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb878069.aspx
Re: windows media center edition
hmmm teda moja anglictina az taka dobra nieje, no som to nejak popozeral a to ma nieco spolocne len s wifi ci to zle chapem? nieco take co by suviselo s instalaciou windowsu tam nie je...
teda vedel by mi niekto poradit ako to rozbehat? a bootnut ten windows z D? alebo.. da sa nejak dostat na ten disk a windows napalit na DVD a vytvorit bootovacku?
okrem toho ma to cez 11 giga a windows tolko nema, tak by ma zaujimalo co tam este mam..ale to by som chcel asi vela :-DD