Prodluzka na F_USB - existuje
Zajimalo by me jestli existuje nejaka prodluzka kterou bych uvnitr casu prodlouzil kabel prednich USB.. Je totiz kratky a MB ma konektor pro pripojeni pridavnych USB strasne daleko.. chybi mi tak 5cm.. existuje na to nejaka prodluzka? nemuzu nikde nic najit..
diky moc
Re: Prodluzka na F_USB - existuje
jukni sem ... obavam se ale, ze tohle u nas nikdo nenabizi, a osobne bych to resil stylem home made
Dobrý tip Mymaku ;)
zajdi do GM, kup si dva konektory dvouřadý 10 pin na plochý kabel, kousek plochého kabelu (podle délky, co potřebuješ) a jeden dvouřadý hřebínek (piny na obě strany s plastem uprostřed) a zacvaknuté to máš za dvě minuty.
3 Příloh-a(y)
vybrakoval jsem stary case co sem mel doma a byl v nem kabel s 10 pinovou USB kostickou na obou stranach.. trosku jsem ho znasilnil a dopadlo to viz fotky :-)
Diky vsem za tipy
Ahoj, nevím v kterých místech case se ten spoj kablíků nachází, ale raději to ještě omotni nějakou izolačkou ;) Aby se ti to náhodou nerozpojilo a ty nastrčené drátky ti nevlítnuly na MB nebo někam jinam, kde by mohli natropit neplechu :) Já tyhle samodomo taky raději zamotávám - co kdyby :)
Iza samozrejme probehla.. ale i tak to drzi fest jsou to poctivy kusy dratu :-)