MS Outlook 2007 - automatické opravy pravopisu při psaní mailů
Nechci, aby se mi automaticky nahrazoval text (automatické opravy) během psaní mailů. Funkci zakážu a dokud mám spuštěný Outlook, text se nenahrazuje. Když ale Outlook (nebo PC) vypnu a pak Outlook znovu spustím, je všechno při starém.
Funkci vypínám takto:
Nástroje/Možnosti/Kontrola pravopisu/Kontrola pravopisu a automatické opravy/...
Tady zruším všechna zaškrtnutí a jedu dál:
.../Možnosti automatických oprav - na kartě Automatické opravy opět zruším všechna zaškrtnutí včetně "Nahrazovat text během psaní". Všechno potvrdím, vypnu a zapnu Outlook (nebo PC) a nic. Jako bych nic nenastavil. :mad:
Co s tím?
yon-gr
Re: MS Outlook 2007 - automatické opravy pravopisu při psaní mailů
Zkus jeste ten samy postup ve wordu
Je tam niekde moznost aj prepnutia aby outlok nefical ako word editor, pripadne si nastav spravy ako txt a nie html.
Mam podobny problem na starsi verzi 2003. Mam listu formatovani dole po poslednim polem (skryta kopie). Cca 3 tydne zpet se mi lista sama umistuje nahoru nad listu odeslani zpravy. Bohuzel nastavena pozice se po vypnuti/zapnuti outlooku vrati zpet nahoru. outlook si taky v archivu (.pst soubor na lokalnim HDD) meni nazvy poli. Jenou misto komu mam od, nebo misto odeslano mam prijato. A pod. neprisel jsem na souvislost. Pokazde to zmenim a nejakou dobu to vydrzi. Pokazde to udela v jine slozce. (inbox mam cleneni na dalsich 3 slozky a 1 ma dalsich 5 poslozek) zkratka M$
1 Příloh-a(y)
Mam v praci cely office 2003 v ramci emailu a ta moznost tam vypnut resp. prepnut do klasickeho menu bez pouzivania automatickych oprav je. Co sa tyka pst, u mna to drzi ako ma, ziadna zmena poloziek, mozno preto, ze nevyuzivam ako "primarnu" postu.
EDIT: Screen