Co by jste my doporučily za E-Mailového klienta ?
Vyzkoušel jsme :
Outlook a Thunderbird
Thunderbird se my zda lepsi.... (ve srovnani IE a mozila :). ) ,ale kontroluje postu i ESET ?.. u outlooku vim ze jo, ale u tohoto nevim..
Printable View
Co by jste my doporučily za E-Mailového klienta ?
Vyzkoušel jsme :
Outlook a Thunderbird
Thunderbird se my zda lepsi.... (ve srovnani IE a mozila :). ) ,ale kontroluje postu i ESET ?.. u outlooku vim ze jo, ale u tohoto nevim..
Pokud otázku směřuješ na ženy, asi ti na tomto fóru nikdo neporadí. Pokud ne, nauč se česky. Používám thunderbird, antivir mám Aviru a jsem spokojen. Předpokládám, že to má být klient pro Windows? Pod linuxem jsem zkoušel KMail a ten není špatný; dále Evolution pro windows, což je port z linuxu, bohužel se mi jej nepodařilo bez bugů rozjet u gmailu(ale to v mém případě zase tolik neznamená.. :) ). S outlookem zkušenosti nemám, protože existují bezplatné alternativy. Pěkné porovnání klientů je na wikipedii.
Já osobně používám:
Lotus Notes - práce - subjektvivně nejhorší klient, samozřejmě, že plejáda DB které se u nás v Lotusu používají, mi nedovolí migrovat ;)
** Otázka do pléna - existuje u MS Exchange něco funkčně podobného jako jsou databáze Lotusu? **
A pro osobní potřebu používám Thundebird portable. Na kryptované flashce = maximální spokojenost.
TheBat!
Já vám nevím, doma používám Outlook Express a funguje zcela dostatečně ;D
Ono je úplně jedno co budeš používat na klienta - co se týče stahování el.pošty ta se defaultně stahuje přes porty 110 (POP3) nebo IMAP (jiný port).
A pokud jsi krapet zručný tak v nastavení svého NODu od ESETu si prostě přidáš tento port a funguje to pak také... (akorát ti tam nesvítí ikonka jako u outlook expresu)