potrebuji sehnat pro tatiho nejaky mobil co vydrzi a nema pidi pismenka, nicmene neni potreba novy a tak jsem se chtel optat zdali muzete doporucit nejaky dobry bazar.
diky sasha
Printable View
potrebuji sehnat pro tatiho nejaky mobil co vydrzi a nema pidi pismenka, nicmene neni potreba novy a tak jsem se chtel optat zdali muzete doporucit nejaky dobry bazar.
diky sasha
Já chodím do Mobil Pohotovosti, víceméně spokojenost...
Vyuzivam stejne jak Marty www.mobilpohotovost.cz kolikrat uz jsem se setkal s tim, ze tam pribehli cikani s evidentne ukradenym telefonem - bez nabijecky, jeste zaply a zvonil :D a oni je hnali, krom toho si berou pri vykupech obcanky a sem tam i treba ridicak. Ja s nima jeste nemel problem. Neco uz jsem tam prodal, neco nakoupil a jsou celkem pohotovi a prijemni.
taky hlas pro mobilpohotovost.. myslim ze nastolili novy standard mobilbazaru
diky chlapi, mrknu na to
Taktez, mobilpohotovost.cz, nakup nekolika telefonu (novych, lehce jetych i vylozenych bazarkousku) v prubehu nekolika let a vzdy ke spokojenosti 8-)
EDIT: Jinak docela dobry voditko k tomu jak jsou na tom bazary a zastavarny s pristupem k corkam nasich opalenych spoluobcanu je to, zda maji i nocni vykup pres okynko... Normalni clovek vetsinou mobil v jednu v noci prodavat nejde :wink: Tusim, ze takovyhle bazar byl (nebo mozna jeste je) na Karlaku, kdyz jsem tam kolem sel v noci z hospody, tak tam byla obcas takova temna fronta :-D
2 D_a_v_i_d: A copak myslis, ze je to okynko za kram? Ano, je to nase oblibena mobilpohotovost ;D
no přesně... nedělejte si žádné iluze, vesměs to probíhá tak, že vykoupí telefon, vymění kryt a klavesnici a tradá, mame nový telefon s pulrocní zárukou u mobilpohotovost (která je diametrálne jiná než originální záruka). tato záruka lze uplatnit pouze u mobilpohotovost a zda vám mobil opraví nebo ne je tim padem na nich. pokud řeknou že na závadu se nevztahuje tato záruka, tak máte smůlu.
ja bych mobil pohotovost využil pouze v případě, že chcete narychlo nejaky levny telefon (treba pro prarodice atd.) ale ja osobne bych si tam telefon nekoupil, protože tim nepřímo podporujete krádeže telefonů!
Taky bych dal hlas mobilpohotovosti: http://www.mp.cz/cze/informace/kde-n...y-servis-nokia Kokrétně tady, mi přijdou poměrně seriozní
Ja udelal par nakupu v bazaru ve Spalene, temer primo naproti metru Narodní trída. Dobré ceny, velky vyber.
S Karlakem nemam zkusenost, vyuzivam Nadrazni na Smichove, tam rozhodne okenko nemaji :D Krom toho tam teda vetsinou jen prodavam, nebo kupuji novy, ale i jsem 2 telefony starsi kupoval, slecna se mnou prosla 10 telefonu a nijak ji nevadilo ze tomu to a to vytykam. Mozna ze to bude tou zlatou kartou zakaznika, nebo jak to maj nazvany, ale jak rikam, nekolikrat jsem tam zazil ze vyslovene kradeny mobil odmitli a tmavsiho spoluobcana, sice slusne, ale razne vyprovodili.