Chtěl bych se zeptat jak mam přidělat více chladičů.Na základní desce mam jen dav konektory na chladiče.Existuje nějaká rozdvojka nebo něco takovýho???Nebo musim prostě ustřihnout tu zástrčku od chladiče a nějak to napájet??Poradte prosím
Printable View
Chtěl bych se zeptat jak mam přidělat více chladičů.Na základní desce mam jen dav konektory na chladiče.Existuje nějaká rozdvojka nebo něco takovýho???Nebo musim prostě ustřihnout tu zástrčku od chladiče a nějak to napájet??Poradte prosím
Ja mam kabliky od coolerov prestrihnute a zapojene do kablika od zdroja...
Existuje rozdvojka ale nevim kde ji sehnat. Zkus nejaky obchod s IT. Dal bych ti ji ale bohuzel ji momentalne vyuzivam.
a co takhle redukce napajeni z desky - napajeni ze zdroje ;)
Nebo je pripajej k sobe paralerne. 8)
Takto si jich pripojis 8 (regulovatelne)
http://helium.webz.cz/my_hw/pwm_8/index.html
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=1911
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=531
udelej to presne jak rikaj jen si dej bacha abys jich nedal moc pak to zdroj nezvlada a muze se odporoucet pripadne ti smahne desku ja to hodlam resit jeste jedni at zdrojem na kterej napojim vsechny dalsi vetracky mimo cpu
Ja mam zdroj 250 W ten to zvaladne ne??Mam už připojeny 3 ventilatory.Fakt nevite kde se da sehnat ta rozdvojka ??V TNTrade ji neprodavaj???
....si to ubastlit... potrebny veci poridite treba v PS, nebo GM electronic ... 8)
250dina to zvladne ale dej si bacha aby ti nezacal hazet system errory 8) hlidej si odber vetracku a zkus si spocitat kolik ti odebiraj watu
Prosím tě, větráky přece neshodí celej systém... :roll:
pokud tam nebude mít deset 120mm Delt, tak určitě ne!
Já mám 250ku, mám tam 2 92mm, 1 80mm a měl jsem tam ještě 1 80mm, 1 120mm a jednu HiSpeed 60mm a no problem.
to mas sice pravdu ale pokud ma Xp a silnou grafarnu k tomu dej dik a treba vypalku a mas docela slusnej odber to pak muze nekolik vetraku udelat paseku, joooo jeste jedna vec s kterou jsem se setkal u nekterejch vetraku a to ze ma naruzene vynuti a pak zerou o mooc vic nez je zdravo tak at si zkontoluje vetracky aby to nekikslo pro jistotu 8)
myslim, ze to co shanis, se jmenuje zalman multi connector 1 ... "Speciální redukce, která z jednoho 4pinového napájecího konektoru udělá 2x 3pinové konektory (5V) a 2x 3pinové konektory (12V). Dá se využít nejen jako zajímavá redukce, ale i snižování hlučnosti větráčků v počítači." ... a maj to v tntrade za 246,- :)Citace:
Původně odeslal Fleak
Ty *** to je drahý jaxvině!!! To si uděláš tak za 40Kč ;D No ale když to chceš mít od Zalmanu... ;)Citace:
Původně odeslal beavis
Yo a teď mám v té sestavě co je dole stále 250W EC, a mám tam větráky 2x92mm a 1x80mm. Odběr jsem ještě neměřil.
Toho ze to poskodi desku bych se nebal pac ty desky jsou dost predimenzovany prave kvůli budoucim výkoným grafarnám. Ja mam na trech konektorech 2x60mm/4700ot. + 2x80mm/2300ot. + 1x40mm 5000ot. a jeste system exhauster. dohromady cca 14W a fpoho.
Do tech vyctu vetracku co mate v compu zapocitavte taky ten ve zdroji a na prociku? Ja jen abych vedel jestli se mam zacit bat ;D
Na grafice mam pasiv a na ten ve zdoji jsem zapomel. Jeste uvazuji o dalsich 4 80mm s filtrem a fanGuardem.Vsechny jsou vesmes tiche verze s hlucnosti max 25dB