-
Přehřívání GTX280
Zdravím hosi, nevim jak vy, ale kdyz hraju napriklad GTA4 nebo mam rozjetou scenu v 3dsmaxu ktera je narocná na vykreslovani, tak teplota GPU je trosku abnormalne vysoka, jednoduse receno jak na tu kartu šáhnu tak na otm prst neudržím dele jak 3 sekundy :-) pomalu by se na tom mohly vajíčka smažit :-D
je to u vás taky tak ?
:-D :-D
-
Re: Přehřívání GTX280
heh, tak to je riadna vedecka metoda ten prst. Tusim uz nad nejakych 50°C (neviem presne tu teplotu) tam neudrzis dlhsie prst. Takze aj keby tam bolo 70, tak je to v poriadku. Grafiky vydrzia vyssie teploty ako procesory. Hlavne si pusti Rivatuner alebo nejaky program, ktory Ti povie aku ma teplotu a podla toho jednaj. Ak tam bude viac ako 90, tak potom to ries. (aj ked boli grafiky, ktorym ani taka teplota neprekazala)
-
co jsem tak koukal normální teplota je kolem 70 při náročném vykreslování 100 a při 115 je konečná..ale kartu nemám jen jsem o tom četl
-
no asi mate pravdu, protoze kdyby to bylo tak kriticke jak vam tedka popisuju :-D tak by se mi vypinal pocitac, jako protekce vuci prehrati, aspon tak sem to precetl :-) jinak diky za odpovedi :-)
-
Mne to hrialo na 105' pri Race Driver-Grid a pri furmarku, inak na idle to malo 81 a bezne pri hrach do tych 90.
Teraz som znizil voltaz z 1.18 na 1.11 a idle mi kleslo na 71 a furmark drzi 87.