Re: 04/09 - myšku k desktopu
A co tak osvedcenou klasiku MX518. Nema sice laser, ale to snad nevadi. Pripada mi naprosto v pohode a nemenil bych.
Dík za tip. Nakonec jsem však ve Velikonoční akci Mironetu koupil MX1100 za krásných 1195 Kč.
Skvěle splnila původní požadavek podobnosti s VX Revo, je jen větší a skvěle padne do dlaně. Při detailním zkoumání má trošku horší build než VX Revo, ale asi se to dalo čekat, není to -narozdíl od VX Revo- high end model.
Každopádně spokojenost, snímač skvělej, ovládání parádní, spokojenost velká :) o víkendu jedu do IKEA koupit nové podložky ;D
Neříkal jsi původně, že musí být drátová? ;)
Ačkoliv jsem se tomu dřív trochu bránil, teď "na stole" dočasně? používám BT myš i klávesnici a díky tomu, že mě to včas upozorní na slabé baterky, tak není problém. A i lagy nepozoruji.
No, chtěl jsem drátovou... ;D
Ale VX Revolution mě přesvědčila o tom, že Logitech to má opravdu dobře zmáknuté. Po zapojení mi MX1100 ukazuje výdrž baterky 280 dní... uvidím, jaká bude realita :)
No ja ted resim neco podobneho, bohuzel na naklapeci kolecko slysim od kolegu jenom stesky (rozumej, Catie pouziva prostredni kolecko pro nataceni/zoom/posun), takze potrebuju neco BEZ naklapeciho kolecka. Dalsi pozadavky: dratova, tiche klikani.
Zatim se mi libi MS Sidewinder X3, co vy na ni?
Edit: Tak X3 zakoupena, oproti Geniusce je v oblasti tlacitek az pomalu neprijemne uzka, spis ale myslim ze to je o zvyku. Kolecko luxusne siroke, klik tichy. Uz se se ji koukal na vnitrnosti a trosku sem poladil jedno distancni zebirko, trosku vrzala... ale ted super.
Asi budu OT s cenou, ale co G9 ? Ja ji zkusil po letech hledani (mam ji jiz 2 roky), a nemenil bych za nic ;) Je dokonala.
Citace:
Původně odeslal
Marty
MX Revolution je nádherná a fantastická, ale kdyby byla drátová a neměla to druhé kolečko, tak za ní snad dám i víc než za VX.
Už jsem to tu někde psal, ale MX Revo je opravdu "nejergonomičtější" myš, se kterou jsem měl tu čest. Té drátovosti je škoda, kdyby Logitech vyrobil MX Revo s drátem, kupuju hned, i když už mám bezdrát :) Jinak to postranní kolečko není kolečko, netočí se, ale pouze naklápí dopředu a dozadu. Vůbec to nepoužívám, ale nepřekáží mi to, při běžném používání myši na to vůbec nedosáhnu... Jinak VX Revo je také super, ale MX Revo je naprostý vrchol.
No já jsem nakonec rád za MX1100, myslím, že úspora nějakých 800 za jedno kolečko a trochu rozpláclejší tvar je slušná :)
Ale docela bych je obě porovnal. To tlačítko na MX Revu nad kolečkem funguje jako přepínání režimu kolečka? (cvakací/hladký chod)
Hladký/cvakací chod se u MX Reva přepíná stisknutím samotného kolečka - kolečko nemá funkci 3. tlačítka, místo toho se jeho stisknutím přepne režim kolečka. To tlačítko nad kolečkem standardně slouží jako tlačítko pro vyhledávání, možná jde i naprogramovat (nevím, nepoužívám). Jinak Revo jsem kupoval mimo cz, v Čechách bylo v době mé koupě slušně předražené.
Jinak předpokládám, že MX1100 je také velmi slušná, ale MX Revo mi prostě dokonale padne do ruky, nic podobného jsem s jinou myší nezažil.
Ta poslední je pro mě malá - měl jsem ji v ruce a na dlouho práci to není (tedy alespoň pro mě...), navíc nemá boční kolečko, bez kterého už se neobejdu :) Na tvém místě bych se tedy rozhodoval mezi 620 a 1000, možná zkus naklusat do prodejny a zkusit, která ti sedí lépe v ruce...
Z me zkusenosti, ta 620 ma aspon subjektivne receno nepohodlnej tvar.
Osobne bych volil MX1100, mys dle meho gusta ;]
Citace:
Původně odeslal
Misterio
Z me zkusenosti, ta 620 ma aspon subjektivne receno nepohodlnej tvar.
Osobne bych volil MX1100, mys dle meho gusta ;]
Já mám podobnej názor, ale to je asi zřejmé z mých předchozích postů.
Jinak s MX1100 jsem spokojen, nemám s ní naprosto žádný problém, žádné výhrady. (alternativně používám u noťasu VX Revolution, jinak víceméně s ničím jiným nemyším)
nevim jestli jsem to dobre pochopil,ale mx1100 nema klik koleckem? mam mx518,premejslim o mx1100 k notesu,ale klik kolckem celkm pouzivam,takz bych to videl pomrne jako nevyhodu..
Citace:
Původně odeslal
Chihuri
nevim jestli jsem to dobre pochopil,ale mx1100 nema klik koleckem? mam mx518,premejslim o mx1100 k notesu,ale klik kolckem celkm pouzivam,takz bych to videl pomrne jako nevyhodu..
To nemá MX revo, kolečkem přepíná režim kolečka (mechanicky).
MX1100 toto má - přepínání režimu kolečka má čudlíkem u kolečka.
Citace:
Původně odeslal
Marty
Já mám podobnej názor, ale to je asi zřejmé z mých předchozích postů.
Jinak s MX1100 jsem spokojen, nemám s ní naprosto žádný problém, žádné výhrady. (alternativně používám u noťasu VX Revolution, jinak víceméně s ničím jiným nemyším)
Děkuju za zkušenosti, dám na tebe MX1100;)
Také vřele doporučuji mx1100, koupil jsem si jí před nějakou dobou a nemám jedinou výtku. Na to kolečko a jeho přepínání se zvyká až moc dobře. Mám jí doma a po víkendu mi to v práci na mx510 chybí, stejně tak ergonomie je na mx1100 parádní.
Práve hľadám nejakú náhradu za svoju MX1000-ku a zaujala má MX1100-ka. Z popisov na internete mi nie sú jasné nasledujúce veci:
1. Aký ma vysielač?
2. Akú má batériu?
3. Ako má riešené nabíjanie?
4. Tiež ma zaujíma že či sa osvedčila na hranie hier, totiž mne sa na MX1000 hraje horšie ako obyčajnou optickou OEM Logitech myškou za dve stovky.
Citace:
Původně odeslal
e1
4. Tiež ma zaujíma že či sa osvedčila na hranie hier, totiž mne sa na MX1000 hraje horšie ako obyčajnou optickou OEM Logitech myškou za dve stovky.
a nechces teda mx518 ?
Tak dneska jsem poprvé měnil baterky v mé MX1100 a vydržely přesně 9 měsíců (dodané Duracellky). Spokojenost 100% :)
Marty: Jesti můžeš odhadnout, při kolika hodinách používání a dalšího zacházení (vypnutí, spánku...) denně?
Nevypínám vůbec. Používám odhadem 2-6 hodin denně. Řekl bych, že tak ty 4 hodiny budou průměr. Tj. 1080 hodin používání, 5400 hodin spánku.
Z toho samozřejmě občas nějakej extrém, např. LAN Party v Rubíně, nebo nějaké to paření Diabla - klikání a klikání :)