Dotaz: jak moc špatnej nápad je kupovat větší monitor než 24", který ale má pořád rozlišení 1920x1200. Logicky mě napadá, že obra musí být horší. Jak moc to je otázka. A to bych rád slyšel od vás.
Printable View
Dotaz: jak moc špatnej nápad je kupovat větší monitor než 24", který ale má pořád rozlišení 1920x1200. Logicky mě napadá, že obra musí být horší. Jak moc to je otázka. A to bych rád slyšel od vás.
Definuj horsi obraz. Budes mit lepsi citelnost textu (vetsi bod), ale grafika nebude tak jemna (ze stejneho duvodu).
Takhle mi to víceméně stačí, díky.
Nejlepší asi bude se osobně porovnat.
Ja sem teda zastance co nejmensi dot pitch, font se da zvetsit.
ja by som mal najradsej zobrazovadlo s 250-300 PPI a system, ktory by tomu rozumel a choval sa k tomu spravne :)
Kdysi jsem tohle řešil jestli 17" se 1280x1024 a nebo 19" která má to samé.
Zjistil jsem že u 19" nejsem přilepenej tak blízko na monitoru :)
A ačkoliv jsem taky říkal že kruh nesmí být kostrbatý od velkých bodů které jsou na 19" tak na to lidově úplně ser... kašlu no. Buď jsem si zvykl a nebo to prostě neřešim... Ale spíš to již neřešim, beru to jak to je, aspoň nemám 30kg blikající bednu na stole.
No ja sem mel 19" s 1280x1024 asi rok v praci a hnus, jako pro zastance CRT to byl pro me dost traumaticky zazitek. Pak sem nastesti "zdedil" 24" s 1920x1200 s mensimi pixely a z 60-70cm je to koukatelny.