Gde mam sehnat pexi+ jak ho upevnit na bocnici? premyslel sem o zasazeni do gumoveho ramu ,nebo prinytovani\prisroubovani...
Printable View
Gde mam sehnat pexi+ jak ho upevnit na bocnici? premyslel sem o zasazeni do gumoveho ramu ,nebo prinytovani\prisroubovani...
ja to udelam tak, ze do bocnice vyrezu diru asi o 1.5 mensi nez je plexi na kazde strane a prisroubuju ho nejakyma peknyma sroubkama...
Simon: Tak ti teda řeknu, pěkně dojebaná CASE, ty šroubky tam budou vypadat pěkně husně.
Já to raději heftnu ze zadu 8 kapkami sekundového lepidla(udržet by to mělo) a efekt je super.
Už mám díru ve vrchu CASE a podsvíceného draka na modro.
Pavel
Děj tam zespodu oboustraně lepící pásku.
Můžeš po celém obvodu.
Pak to nevykopneš ani nohou.
Vyzkoušeno.
:wink:
hmm, uvidime, kdyz se mi to nebude libit, tak se to predela...
4 Pavel: pomohl ten vetrak?
nebo pouzij suchej zip s prilepkama a muzes changovat ruzny barvy plexiskla nebo kdyz budes gamesit tak dam dat vetrak 8)
ja sem prilepil sklo 8) silikonem! sem ani nedoufal ze mi to udrzi, ale potom co sem do toho skla kopnul (a rozbil :evil: ) tak mi to ten silikon nepustil! takze pokud chces aby ti to drzelo hodne dobre zkus silikon (vlastne je to tesneni) ale myslim ze ti to oboustranna lepici paska udrzi v pohode a hlavne se neuspinis ;D
Take to mam tim silikonem a drzi to jak sv*na 8-)
Jeste jsem tam tedy jen tak pro okrasu vrazil do ruzku sroubky, takovy maly hezoucky :wink:
jj, tak to chci taky, ja to s nima vypada?
no ja nevim, sroubky asi nebudou moc peknej doplnek... ale jestli mas hlinikovej hranatej case, tak by mozna imbusy nebyly spatny. ja mam udelanej okraj z kvetinace 8) a vypada to naprosto vyborne! je to jeden kus, takze tam neni zadnej spoj a podobny "rusivy" veci...Citace:
Původně odeslal Simon Nytra
Me predefsim zajima gde ho sehnat gtyz ty ho nemas...:(janomaje.cz:)Citace:
Původně odeslal Dudu
a jak ste udelali tu diru do plechu ??
SC
...staci sukaci pilka nebo odvrtat vtrackou a zabrousit...Citace:
Původně odeslal SC
... bruska a sikovne ruce (nebo kamose ) 8-)
Pri rezani si hlavne davej majzla na necistoty (nic prijemneho, kdyz potom musis prestrikat cely case!) :roll:Citace:
Původně odeslal SC
1. otvor do bocnice - 1x platek pilky na zelezo - 6,-Kc
2. plexi ze zdejsiho(Třebíč)sklenarstvi 35x35cm - 60,-Kc
3. prilepeni plexi k bocnici - oboustrana lepici paska po celym obvodu(takova penova ;D byvoko 1mm tlusta ) DRZI DOKONALE! a kdykoliv to jde sundat bezestopy ;D za 3m pasky - 40,-Kc
4. na hranu u bocnice sem pouzil cernou izolepu bo sem vzdal schaneni se po U-ckovi buzirce :( - 12,-Kc
...levne, snadno a vypada to moc dobre!
Add 1. - s tim platkem to chce trosku sikovnejsi ruce ;D pak je to pohoda a nijak to neodre barvu a hlavne je to levny!
pokud ti jde o penize tak nekupuj plexi, ale nech si vyriznout sklo (25,-) a na lem pouzij kvetinac (20,-) a vysledek bude jeste lepsi!
sklo si tam rozhodne nedavej! :evil: (pokud se chces porezat o hranu tak si ho tam dej :roll: )
sklo si tam klidne dej, o hranu se neporezes pokud nejsi strevo! a podle me se dava sklo z druhy strany (do casu) a ne ven!!! kazdopadne plexi se celkem snadno odira, ale sklo ne a navic se lip cisti.....Citace:
Původně odeslal -Jakub-
To je pravda, ale plexi je jen prece ohebnejsi. :wink:
Ma to klady a zapory ale skol bych nechtel...Plexi je preci jen vyrobkem nove generace:)Citace:
Původně odeslal .::Richmond::.
Ty's ho snad ohnul? ;D jaky to bylo?Citace:
Původně odeslal -Jakub-
A ty NE? ;D Tak mi rekni, jak si ho dostal do te diry v plechu! :lol:
...jj, plexi jde ohybat, ale pro nekoho kdo je nesikovnej to fakt neni. da se naohybat v nejaky horky lazni (treba olej) ale je s tim moc prace, nehlede na to ze se to nikdy nepovede na 100%. Stale nechapu k cemu je dobry mit ohnuty plexi na casu... To jako ze mas prohnutej case (bocnici)?Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
omlouvam se, :oops: myslel jsem poddajny. :wink: