Re: ATI HD4850 - "artefakty"
zkus spustit video card stability test - http://freestone-group.com/video-car...ility-test.htm - a nechat to nějakej čas běžet. pak uvidíš, co dál. pokud tam artefakty po nějaké době (řekněme půl hodině) nebudou, tak to asi HW problém nebude.
nahoď si novy DX 9 a spusť dxdiag - je vše ok?
ok zkusim (ale uz sjem to zatezoval ruznyma testama a nic)....
Jinak to DX 9 prave ze nejde...v DXdiag se mi porad zobrazuje DX 10 ...a to i kdyz se po instalaci DX9 zobrazi ze vse bylo naistalovane a je k pouziti
Jo ale to je uninstaller DX9 - nvm jeslti ot pujde a nerad bych neco riskoval..... Taky jsem zkousel Happy uninstaller (nebo tak nejak) a ten mi nesel
Tak pulhodinovy test byl proveden a v poho..... teploty se pohybovali kolem 47 (kdybyhc zaokrouhloval vsechny - jinak zadna nedosahla ni 50 (maximum bylo nejakych 48 pro memio (podle GPU-Z) tusim)
Nevite tedy cim to muze byt ?
ovladače nebo ten úžasnej DX 10 pro XP. nepochopim, proč lidi cpou do kompu něco, co nikdy ofiko nevyšlo ani nevyjde... :roll:
no jo to si ted riakm taky :-D
Ovladace mam nejnovejsi.... no a prave pokud je to tim DX10 tak potrebuju pomoc s jeho odinstalaci pls :-(
Citace:
Původně odeslal
Liu
Jo ale to je uninstaller DX9 - nvm jeslti ot pujde a nerad bych neco riskoval..... Taky jsem zkousel Happy uninstaller (nebo tak nejak) a ten mi nesel
no cekal jsem jestli trochu zapojis to co mas na hlave a ten dotaz v google pozmenis a budes hledat sam
http://www.google.cz/search?hl=cs&sa...t&lr=&aq=f&oq=
a u 2. odkazu na prvni strance s vysledky hledani
http://www.techmixer.com/download-di...or-windows-xp/
je diskuze s textem
Citace:
If you silly like me and did not have restore point to uninstall dx10 you will need to search the windows/system32 for the following files and delete them.
d3d10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d_33.dll
Nucleus.dll
d3dx10.dll
d3dx10d.dll
dxgi.dll
Install DX9(c) after you done. Reboot.
jeste muzes zkusit
http://www.slunecnice.cz/sw/directx-eradicator/
i kdyz je to "udajne" maximalne take pouze pro DX9
tak jsem zkusil ten posledni tebou navrhovany program...vypadato ez to odinstaloval...jenze ted dxdiag nezobrazi vubec nic a ke vsemu nejde nainstalovat zadny DirectX...pri inicializaci to nahlasi chybu .....pls nevite co s tim?
Tak nic z toho co jsi psal nefunguje :-(...ten posledni problem jsem vyresil obnovenim systemu ze vcerejska......jinak tedy nic :-( .......
Kdyby za to nemohl DX10 mohlo by za to teoreticky neco jinyho? ....abychom se dystak nezabyvali problemem ktery to neresi
a smazat tech 7 souboru co jsem psal a pak preinstalovat DX9 jsi zkousel?!
Citace:
If you silly like me and did not have restore point to uninstall dx10 you will need to search the windows/system32 for the following files and delete them.
d3d10.dll
d3dx10_33.dll
d3dx10d_33.dll
Nucleus.dll
d3dx10.dll
d3dx10d.dll
dxgi.dll
Install DX9(c) after you done. Reboot.
jj smazl jsem tech 7 souboru (ale nektery jsem nemel) ...pak jsem spustil to odinstalovani pres ten program..a pak DX9 nesla nainstalovat (bylo napsany ze se inicializuje (nebo tak nejak) a pak ze se to nepovedlo)
Ahoj koukal sem na to co skusit dx uninstaller?? Dám sem link
http://downloads.phpnuke.org/en/down...NINSTALLER.htm
no nemám s tím zkušenosti, tak snad Ti pomůžu. Hoj V
jo a ještě jeden tip - jak na 9c, tak na 10 . Zatím
Dám sem link
https://rarbg.com/torrents/filmi/dow...5/torrent.html
Čagos V
oki diky...zkusim oba (snad to stihnu, jedu na vikend pryc) ... dofuam ze to tentokrat vyjde :-)
jestli by nebylo nejlepší místo růtných kejklů rovnou přeinstalovat systém, už jsi to mohl mít hotové
no preinstalovani sem delal nedavno a nechi se do toho poustet znovu...u tebe je to chvilka ale ja to mam sahly.....proste na hodiny prace...a to nepocitam zalohovani veskerych dat, ztrata savu a nastavovani vsech veci aby mi behaly jako ted...
Jinak ten torrent se nestahuje tak zkusim stahnout od nekud jinud...a ten druhy program mi nejde naistalovat ...hlasi to nejakou chybu (nejaky cislo)
Citace:
Původně odeslal
Liu
no preinstalovani sem delal nedavno a nechi se do toho poustet znovu...u tebe je to chvilka ale ja to mam sahly.....proste na hodiny prace...a to nepocitam zalohovani veskerych dat, ztrata savu a nastavovani vsech veci aby mi behaly jako ted...
copak je při reinstalaci OS nutnost formátování? to jsou mi novinky....
Citace:
Původně odeslal
Liu
a ten druhy program mi nejde naistalovat ...hlasi to nejakou chybu (nejaky cislo)
co takhle to číslo hodit do googla?
jezis ty abys nerejpal
Pri preinstalaci neni nutno formatovat disk, ale veskere instalacni veci ti nepojedou...takez veskere hry a programy stejne musis smazat....... tim padem ti ta preinstalace aspon vycisti disk .....
mazat to nemusíš, záleží teda na tom, co konkrétně je to za SW, některej reinstalaci na novym OS nepotřebuje, některej to detekuje a jenom doplní záznamy v registrech apod... navíc ti zůstanou data aplikací apod., co si pak můžeš přetáhnout pod novej uživ. účet ;)
zas taky jestli to neni DX10 tak by to bylo uplne zbytecne :-)........
existuje vec, ktere se rika "opravna instalace" - vse co si mel nainstalovane funguje + zadnej format/mazani se nekona, jen je obcas potreba doinstalovat nejake ovladace...
trva to +/- hodinku...
myslis to, kdyz to poustiz z disku a das R ? (jako oprava)
Tak s tim mam nedobre zkusenosti...vetsinou to vubec nic nevyresilo ....a ted jsem to taky zkousel...bohuzel potom co se to CD nacte, ja dam R.... atk chvili neco probiha a pak nabehne cerna obrazovka, kde mam napsany svuj disk a je tam napsany jaky disk mam opravit..... jenze je tam napsany ze klavesou enter ukoncim opravu....... a ke vsemu mam jen jeden disk, takze neni mezim cim vybirat....z teto situace nevim jak ven .....
Stejne tak s 90% pravdepodobnosti to to nevyresi....... (teda zatim podle zkusenosti :-))
1 Příloh-a(y)
no to je prave ono...vetsina lidi zmackne R jen co vidi OPRAVNA KONZOLE. Je potreba projit spustenim instalace az do chvile nez ti to rekne, ze to na disku system uz naslo a teprve na teto obrazovce, kde vidis seznam nalezenych systemu stisknes R...
viz prilozeny obrazek (instalace v anglictine)