Win XP: překrytý hlavní panel při maximalizaci okna
Ahoj,
při maximalizaci jakéhokoli okna se okno zobrazí zcela fullscreen a překryje i hlavní panel (lištu). Nemaximalizované aktivní okno posunuté do oblasti hlavního panelu taktéž. Vlastnosti lišty jsou nastaveny standardně (žádné schovávání a pod.). Mám podezření, že se to děje od doby, kdy jsem nainstaloval Powercinema, odinstalace však nepomohla. Žádné jiné tweak utility, správce desktopů apod. nepoužívím. Googlil jsem vlastnosti lišty v registrech, ale nenašel jsem.
Setkal se s tím již někdo nebo ví kam šáhnout?
Díky
Re: Win XP: překrytý hlavní panel při maximalizaci okna
A mas v nastaveni hlavniho panelu (taskbar) zaskrtnute "Keep the taskbar on top of other windows"?
Omlouvam se, mam anglicke windows, cesky asi neco jako "Zobrazovat hlavni panel nad ostatnimi okny", mel by to byt treti chlivek z vrchu v nastaveni hlavniho panelu - viz obrazek tu http://www.microsoft.com/windowsxp/u...kbarontop.mspx.
Kdybys mel zaskrtnute, tak jeste zkus zresetovat nastaveni - ve smyslu zrus zaskrtnuti, potvrd, potom opet zaskrtni a potvrd :-)
Re: Win XP: překrytý hlavní panel při maximalizaci okna
Nastavení hlavního panelu, je jak jsem psal, standardní. Takže i volba "taskbar on the top" je zaškrtlá, přičemž změny nemají vliv (ale zamknutí a schovávání funguje).