za posledný(ostatný) týždeň som 3krat formatoval.2-3dni to ide v pohode
a potom sa mi somovolne zmenia názvy suborov na uplné nezmysly .podotikam že mam že je to staručký disk WD 2500MB.je to virus alebo je disk v p... ?
Printable View
za posledný(ostatný) týždeň som 3krat formatoval.2-3dni to ide v pohode
a potom sa mi somovolne zmenia názvy suborov na uplné nezmysly .podotikam že mam že je to staručký disk WD 2500MB.je to virus alebo je disk v p... ?
napis vic infa o tvy konfiguraci - hlavne cpu, desku, ram, a jestli mas cpu taktovano (pripadne jak)
duron800 netaktovaný
ecs k7s5a :?
apacer 128MB ddr2100
GF2GTS 200/333@225/400 poverstrip
zostava je stará 2roky teda okrem GK(2mesiace)
jaký operační systém a systém souborů ??? dělá to po nějaký akci nebo si myslíš že je to náhodný ???
win98se. a netuším čo to robí.neviem presne co je systém súborov ale asi myslíš fat32 :?
Skontroluj pamat http://www.goldmemory.cz. A radsej pusti aj nejaky (co najnovsi) antivirus.
ja by som to videl na umierajuci diskovy radic alebo HDD
znizil som časovanie pamätí z fast cl2 na normal cl2 :-( . a okná nabehli v pohode 8-) :o .( dik na to by som sám neprišiel ani za rok.) ale to nechapem ved tie ramky boli na fast odjakživa. no uvidím ako dlho to vydrží. ešte raz dik.Vyrus tam pravdepodobne nieje. (nic ho nenašlo).
Vorlon: Chybny disk sa prejavuje uplne inak - chybami ako General failure reading drive C:, zamrzanim pri citani/zapise na niektore miesta a pod.
dúfam že to nieje radic. dnes sa to zasa doje.... . ale aj tak potrebujem nový HDD. aspoň mám dôvod začať intenzívne šetriť :-) .uz sa na to chystám asi dva roky .mimochodom niekde sa stratil hymem.si(y)s mozno aj nejaké iné súbory ale to som si nevšimol. a scandisk stále vytvára na céčku adresáre dir1,dir2,dir3.............uz je ich tam asi 9.
videl som podobne priznaky pri zlom kabli, ale to asi nebude tvoj problem kazdopadne ho skus len pre istotu vymenit.
Ja bych se docela k tomu viru priklanel, a nebo k radici... Odchazejici HDD to podle myho nebude, uz mi taky takhle jeden WD odesel, ale presne tak jak tu psal Rainbow - nejdriv tak potichu, obcas sem tam problemek, pak zpomaleni, zatuhavani pri cteni a zapisu (jen nekdy a jen neceho) a pak sel do pi... definitifne :)) S tim kabelem je to sice zajimava hypoteza, nicmene ne az tak realna...
dal som ho odskúšať k susedovi uvidím ako dlho mu tam vydrží system.
V PIATOK KUPUJEM NOVY DISK ALE ESTE NEVIEM AKY .cca 3500sk s dph poradte...........stabilita na prvom mieste. ten WD je v testovacej prevádzke u kamoša. zatial nemam o nom správy,ale o tyzden si idem preň.
taky existuje vir c enahradi scandisk sam sebou a pak nici data :)
Nemam moc rad, kdyz se vsude cpe anglictina, ale pohybuju se v trochu mezinarodnim prostredi :? , takze jak se nadava tomu diskovymu radici anglicky?
Řadič je obecně controller. K tomu si pak přidáš, co potřebuješ, např. Serial ATA Controller, IDE Controller, Hard-Drive Controller, atd.
Diky, nekdo si to takhle holt do normy vymyslel. Kdyby se tomu rikalo ovladac, coz to v podstate tedy je, bylo by to jasny. :-)