Nevim kam to dát,ale co je lepší koupit?Athlon xp 1700+(toho dobrýho) aneboo ramky za podobný prachy(několikrát zmiňované ocz 256mb 433Mhz)??Ty vole už jsem jak Neller :mweheh:
Printable View
Nevim kam to dát,ale co je lepší koupit?Athlon xp 1700+(toho dobrýho) aneboo ramky za podobný prachy(několikrát zmiňované ocz 256mb 433Mhz)??Ty vole už jsem jak Neller :mweheh:
Kup CPU :wink:
áááá dalsi zoufalec co preziva jen s 128MB ;D
tak to sme uz dva, uprimnou soustrast :-(
prave resim dost podobny problem, co koupit CPU, GF, nebo RAM ?
teda spis co koupit driv, protoze dokud se vsechny tri tyhle veci nesejdou tak si na te kraksne stejne poradne nezaparim
byt tebou tak bych koupil nejdriv RAM, teda me aspon SERE vic ta mensi RAMka nez to moje CPU
moje odborna rada: co te sere vic, tak to vymen driv ;D
No vzhladom nato ze tu uz boli ohlasi o konci ATHLONA XP 1700+ a teraz je tu este v plnej sile tim myslim najlepsie serie asi ake existuju tak by som si zobral AMD ATHLON XP 1700+ DLT3C JIUHB 0?0? ??MW !!! Dsku mas na taktovanie takze ja by som radil to. A moze sa aj sta ze pokial ty budes zase xciet kupit procak tak uz davno nebudu tieto hot serie ale zase sa moze satat ze budu este lebsie :D :idea:
Ale ramka ti tiez bodne :roll: :idea: ;D
Ber RAM a mozna popremyslej jestli nestaci nejaka obyc a nezbydou prachy i na CPU.Citace:
Původně odeslal Pers
těch 128MB je už hodně málo, pokud hraješ hry, tak všechny nové musí pěkně sekat, pokud budeš kupovat ramku, tak rovnou 512MB
Prvně bych bral ramku a později procák
No ,ale já mám jen 2500+-Kč :cry: :cry: :cry: :cry: a paměť za takový prachy stojí za...hovno :o
Kup si Athlon XP1700+ DLT3C (alebo nejak tak) kym ho maju! Na RAMku nasetris neskor :wink:
Alebo dobre predaj toho T-Birda 1,2 trochu doplatis na XP1700+ a este ti zrejme ostane aj na dakych 256ram... ;DCitace:
Původně odeslal Pers
To je good nápad :lol: :wink: ;D :o :D :drool: :idea: ty šmajlové jsou stejně hustý
:?: :smoke: :drool: :cry: <:( :mweheh: >:E :P :smoke: :oops:Citace:
Původně odeslal Pers
WOW prave som si vsimol odkaz :Zobrazit další smajlíky (emotikony) ... :-)
Klud so smilikmi...mam testovaciu oblast. Ak nepredas Athlona ako radi Semik, kup CPU - bude to lepsie ako pamet...aj ked na tych 128 MB by som asi umrel nervami... :?
Ty ramky jsou celkem f klidu.Třeba když pařim ut 2003 tak se to první dvě minuty děsně seká a pak pohoda.Max plynulost.je to na to rozlišení ,který je ponejvejš asi 1234x1024 nebo tak + high detaily.Ale mafie :-o
fakt, ze si koupi procesor a po case bude jeste lepsi serie ho bude stvat mene nez fakt, ze si ho nekoupil a zadna dobra serie uz neni k sehnani.... ramky budou porad stejne, takze at si radsi koupi ten CPUCitace:
Původně odeslal cox
:o coze 128MB modul? to se delaji i takovi prťavci? :wink:Citace:
Původně odeslal UFo
Nahodou 128Mb na grafike je dnes fakt dost :wink:
Já bych koupil procák,nárůst výkonu bude větší než s RAM.A 1700+ je na svojí cenový hranici,níž už moc nepude,zato ramky padaj furt,až budeš mít další prachy na paměti budou zase levnější.
To snad ne!Citace:
Původně odeslal pety
RAMKY ze padaji. J asem kupoval pred 6 tydny 256 MB DDR333 za 700 a ted je nesezenu lip nez 880,-
Doporucuju koupit RAM a zkusit prodat CPU a koupit XP1700+
Ale o pol roka ju zarucene kupis lacnejsie...
Moja DDR stala nechutnych skoro 4000!
Jses si tim na 100% jistej? Co kdyz USA podniknou vojenskou akci proti KLDR, myslim, ze by to cely region hodne destabilizovalo a minimalne snizilo dodavky z jiho korejskych fabrik. Cenu pameti bych si nikdy nedovolil takhle predpovidat, staci sledovat dlouhodobe pohyby cen chipu.Citace:
Původně odeslal Axel
Potrebuješ asi oboje... A čo skôr ? To je otázka...
Keď Ti to swapuje ako divé, väčšia RAM urobí viac ako rýchlejšie CPU...
Keď 1700+ dostaneš na takých 2,1 GHz, tak to budeš mať nárast o cca 50% oproti terajšiemu... A to bude poznať. Je síce otázne či to bude až také výkonné, keď to budú brzdiť pamäte...
Pozrel by som si nejaké ukazovatele ako sa vyvíja cena RAM... Ona síce v globále klesá, ale aby si na nejakú dobrú cenu nemusel čakať aj pol roka...
jako mezi nami uz jen napr. W2k na 128MB je uplne zverstvo, otcuv Celer 433 s 256MB je negdy sujektivne rychlejsi nez ta moje kraksna
a o pareni se nema cenu vubec bavit
jdi do ramek!! kdyz musis swapovat tak ti nepomuze ani 3ghz cpu!!!