Jak převést xvid/divx video na jiný formát ?
Prosím poraďte,
mám nějaké filmy které jsou ve formátu xvid s GMC a rád bych je převedl na jiný formát xvid nebo divx. Koupil jsem si přehrávač, který se pyšní označením divx ultra, ale co mi to pomůže když mám většinu filmů v xvid a některé xvid s GMC, které právě nejdou. Přehrávač decentně vypíše xvid s GMC není podporován. Prosím pořaďte program, nejlépe freeware na takovýto převod, díky.
Re: Jak převést xvid/divx video na jiný formát???
Vetsinou se na tyhle veci doporucuje Virtualdub. Je to freeware a je velmi oblibeny.
Přesně tak, Virtual dub ;) s ním se nechá dělat mraky věcí. Ale jestli chceš něco jednoduchého tak zkus Super. ;)
http://www.stahuj.centrum.cz/multime...formatu/super/
Osobne si myslim, ze dat do nadpisu jeste vice dotazniku by mohlo pomoci ;-)
imho 3 je jeste pocet celkem akceptovatelny, ktery by nemusel vzbuzovat pohorseni.
OT: a ono se jde zbavit GMC bez rekomprese celeho avicka? Pokud ne, neni lepsi si ten film sosnout znova, pripadne volit vhodnejsi prehravac ?
Nikdy jsem to nezkoumal do hloubky, ale predpokladam, ze i pri rekompilaci to neni problem. Vytvori se skriptik, ktery bude prochazet vsechny filmy a postupne je zrekompiluje. Muze si bezet na pozadi s nizkou prioritou a np.
Re: Jak převést xvid/divx video na jiný formát ?
neslo mi o vytizeni, ale o kvalitu...
Citace:
Původně odeslal
PetrT
OT: a ono se jde zbavit GMC bez rekomprese celeho avicka? Pokud ne, neni lepsi si ten film sosnout znova, pripadne volit vhodnejsi prehravac ?
Mám na mysli stolní DVD přehr., který jako všechny s čipem Mediatek 1389 neumí přehrávat xvid s GMC, klasické xvid umí. Právě když sosáš tak je problém zjistit jestli je xvid s gmc nebo ne. A těch Divx není tolik a ne každý film seženeš.
Citace:
Původně odeslal
HollyG
Osobne si myslim, ze dat do nadpisu jeste vice dotazniku by mohlo pomoci ;-)
Ok :)