Adobe PDF tiskárna zmizela a není
Mám Adobe Creative Suite CS4 english, na XP pro. Vše je OK až na to, že nemám v tiskárnách a faxech PDF tiskárnu. Prostě tam není a nemůžu jí tam za boha dostat.
Vygooglil jsem že to někomu dělá na Vistách, řešení nepomohlo. Na Adobe fóru je ten problém taky mapovanej, radí nainstalovat si jinou PDF tiskárnu, nějakou freeware, ale s tím se nespokojím.
Nestalo se to někomu?
Re: Adobe PDF tiskárna zmizela a není
Opravná instalace/reinstalace Adobe suite nepomůže?
No to jsem nezkoušel, rád bych se tomu vyhnul. Adobe mi připomíná něco jako Ahead co dělá s nerem, instalace CS4 trvala asi půl dne. Je to zažraný neskutečně. A taky mám podezření, že to nepomůže... Acrobat, který je za todle zodpovědný jsem zvlášť reinstaloval, a 2x repairoval, bohužel neúspěšně.
U balíku Adobe Acrobat za tu tiskárnu do PDF byl odpovědný Adobe Acrobat Distiler.
A co takhle přidat novou tiskárnu a podívat se, zda v seznamu výrobců už náhodou není?
Tak tak, PDF tisk řeší Distiller. Jsou to normální ovladače postscriptové tiskárny s přesměrováním do příslušné aplikace. Jak je ale to přesměrování v originále nastaveno, to nevím.
Každopádně ovladače Distilleru se dají sehnat samostatně a free, spolu s ghostscriptem a redmonem si můžeš Distiller vyrobit sám a zadarmo.
EDIT - howto např. zde.