ako látkou očistiť pasív a jadro čipsetu aby neboli masné od gumy ktoru boli zalepené, u dosiek epox
Printable View
ako látkou očistiť pasív a jadro čipsetu aby neboli masné od gumy ktoru boli zalepené, u dosiek epox
Dělal jsem to ředidlem 6000 nebo 6002, njedřív jsem to zkusil na kovovém pasivu, potřel jsem to a pak kreditkou seškrábl. Šlo to bezvadně, to ředidlo to naleptalo. U čipu jsem měl strach, ale přežil to bez újmy, ani známka naleptání plastu i potisk zůstal.
co treba lih :idea: :wink:
vem si kousek vaty nebo hajzlpapiru, napust to acetonem, lihem nebo nejakym podobnym hnusem a tři dokud to nebude pryc, melo by to jit, pak to ale otri nasucho at ti to tam nezustane :idea:
ja tyhle veci cistim ISOPROPYLALKOHOLem a jde to moc dobre :-)
ty tri tecky jsou zachodovy papir :-)
Myslim, ze by to slo aj uhlovou bruskou ;D
ALe aby som bol kusok konstruktivny: lieh by bol podla mna najlepsi, ani nie tak z technickeho hladiska (ocistis to aj acetonom ci inym svinstvom), ale lieh tak nesmrdi a mozes si dat aj ty :lol: )... Inac, raz som skusal osmastovat aj vodkou... ide to :wink:
cislit som uz liehom,acetonom,technickym benzinom a zo vetkimy srackami co mame v slovnafte a doska(zatial ;D )ide,takze v pohode :wink:
Souhlas TECHNIČÁKEM to de v poho.
skoušel jsem i PEROXIDVODÍKU ael to bylo jwen u pasivů.
len skoda ze ten technicak tak zapacha ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal TIMBERJACK
mozno zapacha, ale z vlastnej skusenosti viem, ze je to asi najlepsi sposob... liehu to trva velmi dlho a tej vodky je skoda ;DCitace:
Původně odeslal mitchi
tak pozor,kdo pouzival vodku na cistenie je hriesnik :!: ved to je liek a ten patri ludom do poharov ;D ;D ;DCitace:
Původně odeslal arcanus
driv sem to taky delal lihem, ale pak nebyl poruce tak sem vzal slivku......
2mitchi: Si sa zblaznil :o :o ??? vsak by mi srdce puklo :!: takto mrhat ohnivou vodou :evil: ja uz teraz setrim, aby som mal na 1. maja a ty mu radis, aby alkohol vyplytval na PC... niektori ludia su hrozni :?
no ono ja som nemal konzumny lieh ale priemiselny a bol 99.8percenta citsty :wink: neviem co by to spravilo so mnou po konzumacii ???Citace:
Původně odeslal arcanus
ale ten cca 40% to je svetena kvapalina ;D ;D ;D ;D ;D
ved ja som ani nemyslel na ten lieh ale na tu svätu kvapalinu ;DCitace:
Původně odeslal mitchi
nie som na tom az tak zle, ze by som musel pit 99,8%-ny lieh :lol: