Mám několik CD,který mi napíšou tuhle blbost.Já nepálil ani jedno, ale prej je to způsobený špatným vypálením ??? Daji se nějak zachránit DATA ???
Printable View
Mám několik CD,který mi napíšou tuhle blbost.Já nepálil ani jedno, ale prej je to způsobený špatným vypálením ??? Daji se nějak zachránit DATA ???
zkus bcdcheck-mam taky par cedecek s timdle problemem a az nebudu linej ;D tak to vyzkousim
co na tom bylo za data ??? jestli tam byl nějakej film, hudba atd, tak je možnost udělat si image pomocí CloneCD nebo CDRWin nebo něčeho takovýho a pak si ten soubor(y) extrahovat... :idea: ...pokud je to něco takovýho, tak by to i mělo fungovat a soubor by měl být ok... :!:
Jedno je film>>>image soubor jsem si vytvořil,ale nefungovalo toCitace:
Původně odeslal Kukla Kuklovič
další cd byly fotky!>>>taky nic :cry: :cry: :cry:
co na tom nefungovalo ??? nešel udělat ten image nebo to pak neělo vyextrahovat ???Citace:
Původně odeslal SOAD
Image udělat šel ,ale nešlo to vyextrahovat :evil:Citace:
kua to MUSÍ jít... :!:Citace:
Původně odeslal SOAD
Já nevim,jestli jsem tě dobře pochopil.Já si udělal image a pak jsem si ho otevřev programu,který umí číst data z image a chtěl jsem je zkopčit někam na disk,ale nešlo to.Citace:
Nebo mi když tak poraď nějakej prográmek :wink: :D
jo, pochopils to dobře...možná je na to třeba nějakej speciální image extractor, zkusím se poptat.... :?Citace:
Původně odeslal SOAD
http://www.elpros.si/CDCheck/download.php
zkus ten CDCheck-vazne to funguje
a esi ne tom cd je film, tak to zkus prelouskat virtualdubem
To jedno CD mi nejde uložit ani do image ;D To už je asi vážně v hajzlu :eek: :cry:
Tak jsem zkusil ten CDCheck,ale bohužel jsem z toho nedostal ani prd.Louskalo to asi dvě hodiny,ale nic :eek: :cry:Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Nevíte někdo o jiným prográmku ???
tam zalezi na kvalitach cdromky-ten nec se asi moc nepochlapil ;D
Já to ale zkoušel i na tom Asusu a u kámoše na Teacu a stejnej výsledek :eek:Citace:
hmm ??? a nedals tam to cd vobracene ? ;D to musi bejt fakt zmrveny, uz nevim co jinyho s tim delat
Ale já mám takhle 3>>1x RWčko,2x CDR>>>a ty cd nejsou viditelně poškozený a každý pálil někdo jinej !!!Citace:
Tak jsem zatim zachránil alespoň to cd s filmem :lol: >>>virtualdub to přelouskal 8-)
Ale co s těma fotkama ???