Mám několik CD,který mi napíšou tuhle blbost.Já nepálil ani jedno, ale prej je to způsobený špatným vypálením ??? Daji se nějak zachránit DATA ???
Printable View
Mám několik CD,který mi napíšou tuhle blbost.Já nepálil ani jedno, ale prej je to způsobený špatným vypálením ??? Daji se nějak zachránit DATA ???
Zkus to přečíst na jiné páličce,možná bude schopná to přečíst,né normální cdrom mechaniku.Ale nakonec zkus to na všem co se dá.Citace:
Původně odeslal SOAD
Já to zkoušel na mým smažítku(viz níže) a nic.Pak jsem to zkoušel na DVDromce(viz níže ;D ) a nic :evil: :cry:Citace:
Původně odeslal Marek.Sedlář
A mimochodem čím je tahle chyba způsobená ???
Přesně nevím,mě to dělalo na CDRW v případě že jsem na jedné páličce dal to CDRW kompletně přemazat a pak jsem pálil na jiné páličce (Teac),v pohodě to vypálil,ale nikde jsem to pak nepřečetl.Co máš za páličku a jak dlouho jí používáš ?Citace:
Původně odeslal SOAD
Vyskusaj to precitat v CD-ROMke Toshiba (32x - 48x) alebo Teac. Ked to tam neprecitas tak potom asi nikde.
Stačí kouknout na popis mojí sestavy :wink:Citace:
A to si jí mám vycucat z prstu ???Citace:
Původně odeslal Rainbow
Já neznám nikoho kdo by tohle "železo" měl :?
čéče a proč sis nekoupil Liteon nebo Teac a nějaký Nec ? mám pocit že tohle se týká tento problém,cdrw páliček co se zrovna moc nepoužívají.Citace:
Původně odeslal SOAD
Nevim co máš proti necu>>>já jsem s nim spokojenej>>a to ho mám už asi 1.5 rokuCitace:
Ale já psal,že nemám problémy s CD vypálenýma touhle vypalovačkou!!!Ty cd pálily kámoši a teď nevim ci kdo přesně má ale NECa nemá nikdo :idea:
No ten Nec rozhodně nevypálí všechny aktuální ochrany,ale to je jedno teď.Hmm .. tak asi mají holt blbou páličku,to se stává,hlavně když už mají něco napáleno,nebo je to nějaká šit značka .. MSI CDRW např. aktuálně.Citace:
Původně odeslal SOAD
Ale vždyť ty si taky psal,že se ti to už stalo>>>to máš taky shit páličku ???Citace:
A hlavně já nechci řešit,kdo má jak kvalitní smažítko,ale jak mám zachránit data ???
Ta chyba je urcite zpusobena ochranou Securom*NEW (asi v 4.x) . Pokud vypalis CD spatne, uz ti nepujde nainstalovat, ani zachranit data. Je to blby, ale asi to budou muset kamaradi udelat znova se spravnym profilem vypalovani :?
Taky přispěju svojí troškou do mlýna. Jestli je způsobená ochranou tak to teda nevím, ale má to něco společného s poškozenýma CD mám pár trochu jetých RW, vypálim na ně v pohodě, jde ale přečíst už jen tak 60% a to jen na mojem TEACu jiné mechaniky mají problém cd otevřít natož z něj číst....
Ochranou to rozhodně neni>>>na tom cd je film a na dalším jsou fotky :wink:Citace:
Původně odeslal kabrnak
jedno mi to dělá RWčko další dvě jsou normálně CDR!Poškozením média to teda rozhodně neni!!!Citace:
Původně odeslal Aladar72
Tak to bude asi urkite spatne vypaleny a s tou ochranou jsem si jist, ze to hlasi prave CD s ochranou Securom NEW v4 (ze by ji tam kamaradi soupli ? :-) ??? ) No, esli na neco prides, tak napis :wink:
Tak to by asi nebyli kamarádi,ne? :wink:Citace:
Původně odeslal kabrnak
A mimochodem ty snad víš jak vypálit třeba cd s fotkama s touhle ochranou ???
Četl jsem,vyzkoušel jsem>>>ten program to cd louskal 2 hodiny a výsledekje>>>nic jsem z něj nedostal>>>pouze mi potvrdil cyklickou redudantní chybu :eek: :cry:Citace:
Původně odeslal Harry
Neznáte někdo jinej program ???
Tuhle ochranu v pohode zvlada Alcohol 120% . Ta ochrana se samo prenasi i na kopirovana CD :evil:
Hm, tak to nevim, ale zkusil bych kvalitnejsi cteci mechaniku, jak uz nekdo radil.Citace:
Původně odeslal SOAD
OT: Zmensi si signaturu, tohle je hrozne dlouhy, zabira to misto a blbe se to cte..
Mechanika je v pohodě už to nehodlám znovu opakovat>>>zkoušel jsem to i jinde !!!Citace:
Původně odeslal Harry
k tomu podpisu>>>podle mě se to takhle čte mnohem líp :wink:
Tak jsem zatim zachránil alespoň to cd s filmem :lol: >>>virtualdub to přelouskal 8-)
Ale co s těma fotkama ???