1 Příloh-a(y)
Excel 2007 - nefunkcni klavesove zkratky CTRL+C/V, kopirovani vice bunek
Obcas se mi stava, ze nefunguje CTRL+C a CTRL+V - misto ocekavane akce se mi zobrazi dialogove okno pro odstraneni bunek. Na internetu jsem nasel, ze se to obcas deje, ale nenasel jsem zadne reseni primo pro Ceske Office 2007 pro domacnosti a studenty.
Jde nejak zkopirovat (a vlozit treba na novy list) bunky, ktere spolu nesousedi? Kdyz se o to pokousim (i v prazdnem listu), tak to nejde a prijde mi, ze je to trosku na hlavu...
Toto je co mi to pise. Nedari se mi nic najit.
Re: Excel 2007 - nefunkcni klavesove zkratky CTRL+C/V, kopirovani vice bunek
Prvnímu problému nevím.
K druhému problému mám vysvětlení, že program neví co chceš kopírovat. Jestli buňku A nebo B nebo obě. Je to běžné ve všech obdobných programech. Tekže to neber jako chybu.
Možná už trochu pozdě, ale k problému číslo jedna. Děje se to u všech Office 2007 a všech jazykových verzí. Stačí aplikaci zavřít a pak otevřít, případně místo klávesových zkratek klikat, ale to je otrava. Prozatím jsem došel k tomu, že to začně dělat při kopírování dat mezi různými aplikacemi.
Jo, ten bug mě taky pěkně s**e. :-)
Ano, je to BUG, na kterej MS vydal defacto 2 opravy, bohuzel ani jedna zatim nefunguje vsem na 100% ... :-/