Poradite nejaky dobry programek na zjisteni vsech uzivatelu v domene (vylistovani) , nejlepe aby tam byla i moznost zjisteni vsech skupin pridelenych k uzivatelum....
Printable View
Poradite nejaky dobry programek na zjisteni vsech uzivatelu v domene (vylistovani) , nejlepe aby tam byla i moznost zjisteni vsech skupin pridelenych k uzivatelum....
čoveče název ti přesně neřeknu, ale byl to dodatečně stažené SW ke switchi od firmy 3com.
no zkus popatrat ne netu a myslím že i slovo NET v názvu programu byxlo uvedeno.
Nicméně po nainstalovaní se pustila 30ti denni verze. trial
ale pokud jsem dal prohledat sit - vypsalo to vsechny IP, mac, rozdelilo podle skupin, a dokonce ruznymi obrazci vyznacilo PC od PrintServeru, Brany atd...
nevzpomnel by sisi presneji ? dost by mi to bodlo...
Atreides zřejmě myslí 3Com Network Supervisor.
Jinak vzpomínám, že jsem kdysi měl nějaký "AD Browser," který to, co píšeš, taky uměl. Na přesné jméno se ale nepamatuju.
ok, jdu pohledat na netu, diky.
Pripadne do M$ visio se delaji pekne pluginy na generovani veci z ADcka, ale to spise na skupiny nez primo vsechny uzivatele.
A co takto něco z Sysinternals Tools (nyní už od Microsoftu)?
Active Directory Explorer v1.01
Cain&Abel umi vse co potrebujes a este neco navic :-D
diky vsem, uz mam co jsem potreboval. K+ za napady.
A čím jsi to tedy vyřešil? ;)
jeste mozna LanGuard :) - lepsi nez Cain
PS: jinak staci kdyz nainstalujes MS admin pack a mas tam vsechny tyhle tooly za darmo...
LanGuard je taky dobry, ale je to komercni SW
Ale jako zkušební verze funguje navěky.
Jinak k dostání zde: GFI LanGuard.
vyreseno nainstalovanim MS admin pack. a pak obycejnym filtrovanim. nicmene se mi docela libil i ten sysinternals. No clovek je zase chytrejsi..