-
SIS 671DX+968
Zdravím,
píšu už druhý dotaz, protože mi na první nikdo neodpověděl.. Jde mi o to, jestli je čipová sada SIS 671DX+968 pro NB tak tragická, jak jsem slyšel.. ( NB konkrtétně tento: http://www.alza.cz/asus-x61sl-6x021c-d110233.htm )
Od nákupu tohoto NB mně odrazuje fakt jen ten chipset..
Díky za odpověď ;)
koblih22
-
Re: SIS 671DX+968
Já na tom chipsetu nevidim nic špatného. Určitě bude lepší jak všechny chipsety VIA dohromady a měl bych ho v PC i radši než takovej Intel945 kterej má často problémy s 4gb paměti. A třeba taková 965 a i mobilní P45 budou zase víc žrát (aneb jak je dnes v módě se vychloubat nízkou spotřebou CPU, když chipset ho hravě překonává). Já bych se toho nebál.
-
Re: SIS 671DX+968
@ Doc_Zenith - díky za info!
Ten notes mi fakt padl do oka, hlavně poměrem cena/výkon. Nejsem žádný profi uživatel, od NB nečekám brutální výkony, a ani se nehodlám detailně "šťourat" v nastavování a měření všelijakých HW/SW profilů a aplikací. Jde mi prostě jen o HW spolehlivost a SW stabilitu. A od toho abych se rozhodl jmenovaný NB koupit mně odrazovalo pár lidí právě jen kvůli danému chipsetu.. Snažil jsem se dopátrat nějakých testů, recenzí, srovnání, ale na tento daný chipset asi neexistuje nic.. :confused: