soubory se přesouvají do koše na jiný disk
Objevil jsem jeden priserny bug ve Windows, tedy asi spis vlastnost, jak to tak byva, ze?
Mam prenosny disk, kteremu jsem zrusil pismeno disku a pripojil ho do adresare c:\media\WD. Jakmile "smazu" (presunu do kose) nejaky soubor at uz v pruzkumniku, nebo v nejakem dvoupanelovem souborovem manazeru z tohoto disku, soubory jsou presouvany do C:\recycled. Paneboze! Prave mi to sezralo vsechno misto na C: a popadalo mi par programu. Asi nejde nijak nastavit, aby "mazane" soubory presouval do c:\media\WD\recycled? Ted se nebavim o moznosti mazat soubory natvrdo, o tom samozrejme vim, jde mi ted o ten kos. Ja proste nechci pismena disku. Jedine pismeno, ktere musim mit, je C:, vse ostatni je nahazene do ruznych adresaru.
Podpora pripojovani diskovych oddilu do prazdnych adresaru je opravdu ve Windows velmi mizerna!!! Dalsi dukaz mate v tematu 'Lze připojit síťový disk do adresáře?'.
Re: soubory se přesouvají do koše na jiný disk
možná tak si pro C:\recycled vyhradit samostatnou partition ;D
edit. nemyslím si, že je rozumné snažit se win uzpůsobit do logiky *NIXu, nejsou na to stavěné...
Ja sem na to zvykly, snazim se prizpusobovat win "co to da".
Ve Viste je uz tenhle bug opraveny, tak aspon nejaky pokrok.
Takto sem si s Widlema nehrál, ale můžeš zkusit namapovat adresář Recycled z toho WD na C:\Recycled, jestli to půjde, ale pak budeš mít všechno vymazané z C: v koši na tom disku.