řikal mi to kámoš, že mu tohle dělá. Má tam jen 2 možnosti F1-Continue a Del-BIOS, když dá continue tak mu nenaběhnou windowsy. Nevite co s tim???
Printable View
řikal mi to kámoš, že mu tohle dělá. Má tam jen 2 možnosti F1-Continue a Del-BIOS, když dá continue tak mu nenaběhnou windowsy. Nevite co s tim???
co by to asi mohlo byt? ze by spatna pamet? ;D
at to otestuje s goldmemory, nebo memtestem
No to je hezky, kdyz mu asi nenabootujou win, tak jak to muze otestovat :roll:
Jak? Normálně... Goldmemory i Memtest jsou "DOSový" programy, respektive si vytvoří bootdisketu ze které se spustí ihned po proběhnutí POSTu, takže padající winy můžou vadit jedině v tom, že bude potřeba spouštěcí diskety pro tyhle dva programy vytvořit na PC, kde wokna naběhnou...Citace:
Původně odeslal Dj Google
Skus dat mensiu fsb na pamate a ak to nabehne do win, tak si vytvor boot disketu s goldmem a otestuj. Pravdepodobne v tom teste Ti hodi chybu hned na zaciatku. Tie pamate su vadne.
Jo, jenze to je P200 a tam je vse na default :-)
Tak to bych možná zkusil přehodit paměť do jinýho slotu, popřípadě vyčistit kontakty.... u starých kompů to občas dělá.
No tam na tý desce má 2x SIMM a 1x DIMM, měl tam 2x 16MB SIMM, tak jsem mu tam dal mojí DIMM 64MB, a už to nepíše, ale ukazuje to jen 16 MB RAM. Tak sem z toho tumpachovej. ???
Doufám že tam nemáš zároveň SIMM a DIMM, to fakt fungovat nebude. A pokud je ta DIMM s velkou hustotou (4 čipy nebo tak) tak to asi nevezme.
To je jasný že tam nemá oba dva typy. Tam paměť je PQI 8 čipů. Vzalojí to, ale fakt to ukazuje je 16MB, ale Dyk DIMM se vyráběly nejmenší 64MB, ne???
Nene, 32MB taky, možná i 16ky, ale to si nejsem jistej.
Já mám v jedný pentiový desce 128MB modul (oboustrannej).
tak nevíš čim by to mohlo bejt???
Nic jinýho mě nenapadá, jedině .. starý desky byly k pamětem dost vybíravý, tak možná proto :? No, zkus to očistit, jinak fakt nevím.Citace:
Původně odeslal Dj Google