OvisLink 1120 - nereaguje
Dostal jsem AP OvisLink WL1120. Vypadalo v poradku, po zapnuti do el. site problikla diskoteka ledek, kontrolky LAN a PW zustaly svitit zelene. Nemohl jsem se na nej dostat, tak jsem se ho pokousel resetovat do def. nastaveni. Reset jsem delal nekolikrat, protoze jsem se furt nemohl dopinkat na z tovarny nastavenou ip 192.168.100.252. Pri resetu jsem to i vytahl z napajeni.
Pak se ta ale neco stalo a AP prestalo reagovat. Po zapojeni do el. sviti jen led PWR. Ostatni ledky nic. Ani diskoteka po zapnuti, ani led LAD.
Da se s tim neco udelt? A co se vubes stalo? Diky.
Re: OvisLink 1120 - nereaguje
Co se talo nevím, ale u OvisLinku se mi stalo to same... nic nepomohlo (resety, vypinani, prepojovani k jinemu PC,...) Uz je v popelnici.
Zkusil bych ho jeste jednou resetnout, podrz ho tak minutu a uvidis... Mi pripada ze se Ovisy resetujou jak se jim zlibi, nekdy staci 10s nekdy se resetne treba napotreti po 30s
Stravil jsem celyho vcerejsiho Zarikavace koni s paratkem v ruce. A ze ten film ma skoro 4 hodiny...<:(
Stravil jsem celyho vcerejsiho Zarikavace koni s paratkem v ruce. A ze ten film ma skoro 4 hodiny...<:(
Zkus si na síťové kartě co máš v PC nastavit IP adresu jako má ovis, jen poslední tři čísla dej jiný. Pak by ses měl na něj dostat, teda jestli opravdu totálně neumřel. Nejspíš budeš potřebovat taky heslo a přihlašovací jméno. Obojí je admin. Jestli tam není žádnej kabel, tak mám pocit, že svítí jen jedna ledka. Nemám ho teď před sebou a nemůžu to zkusit.
Tady je navod na flash pres seriak
http://wiki.pvfree.net/index.php/Jak...eriove_konzole
Osobne bych to fakt hodil do popelnice a sel si koupit nove lepsi zarizeni.
Tak za prve, ten ovis vubec nemusi mit tovarni fw, takze se na nej pres def. IP nedostanes, je vice fw, ktery do nej jdou narvat a pokazde se na nej pristupuje jinak.
Nyni po tom neustalem resetovani je bud ve stavu poslouchajicim na nejake adrese cekajici na bootloader nebo nejakou "napln"
A nebo total kously a pomuze uz jen seriva konzole.
Mohl bych ti ho dat do kupy, ale nevim odkud jsi, posilani postou se urcite nevyplati.
A jestl dane problematice moc nerozumis, tak se v nem radsi uz nevrtej, nez ho killnes upplne.
Sehnal jsem si kabel na seriovy port a nejaky navody. V pondeli se na to vrhnu a dam vedet, jak to dopadlo. V nejhorsim to AP skonci v popelnici...:cool:
Citace:
Původně odeslal
Arg
Tak za prve, ten ovis vubec nemusi mit tovarni fw, takze se na nej pres def. IP nedostanes, je vice fw, ktery do nej jdou narvat a pokazde se na nej pristupuje jinak.
Nyni po tom neustalem resetovani je bud ve stavu poslouchajicim na nejake adrese cekajici na bootloader nebo nejakou "napln"
A nebo total kously a pomuze uz jen seriva konzole.
Mohl bych ti ho dat do kupy, ale nevim odkud jsi, posilani postou se urcite nevyplati.
A jestl dane problematice moc nerozumis, tak se v nem radsi uz nevrtej, nez ho killnes upplne.
Tak jsem zkousel pripojit AP pres RJ232 a vypada to, ze ovis navstivil kremikove nebe. Vubec nereaguje (asistoval mi u toho kamos, kterej to uz parkrat delal). Jen v okamziku, kdyz jsem z AP odpojil napajeni, na obrazovku terminalu to vypsalo nejaky (nahodny?) znak.
Jestli se na to AP chces podivat, ciste pro zajimavost, neni problem ti ho dopravit. Vice kdyztak prez soukromou zpravu, nebo mejl.
Kazdopadne diky vsem za rady.
Jestli se ti vyplati mi ho posilat, nebo jinak dopravit (nevim odkud si)
A nasledne si ho zas vyzvednout + pripadne nejaky ten den vydrzet (nemohu ti rici konkretni termin, mam dve zamestnani a obe dost casove vytizene, takze takoveto zalezitosti resim, kdyz je par minut casova skulina....)