Mohl by nekdo poradit cim bych mohl konvertovat videa do MPEG-4 video (XviD), PCM audio na rozliseni 480:272...Diky moc....
Printable View
Mohl by nekdo poradit cim bych mohl konvertovat videa do MPEG-4 video (XviD), PCM audio na rozliseni 480:272...Diky moc....
Dost podstatne je o AKE videa ide :D ...
V principe ale napr. VirtualDub :)
Vetsinou avi....zkousel jsem to v Allok,ale tam mi potom nejede zvuk pouze obraz....Jeste jiny nez virtual ?
Auto Gordian Knot
Nesel by Avidemux?
MediaCoder
Nechci zakládat nové téma, tak to šupnu sem.
Prvně převádím DVD do .avi formátu. Zkouším to s programem MediaCoder, no bohužel jsem nikde nenašel možnost "spojit" jednotlivé sekvence (DVD obsahuje 4 .vob soubory, které konvertuji). Zkoušel jsem i DVD to AVI converter, ale tohle jsem tam taky nenašel.
Takže otázka zní: je v MediaCoderu tato volba (v tomto prográmku proto, že mě oslovil)? Anebo se vytvoří 4 videostopy, které pak "slepí" do jednoho celku?
S MediaCoder neporadim, ale napr. Avidemux se automaticky zepta pri nacitani prvniho .vob jestli ma pripojit i zbytek. Anebo Auto Gordin Knot je jeste jednodussi - staci nacist .ifo (to ktere ma stejny nazev jako .voby).
Nebo si udelej pri grabovani mpeg2 stream do jednoho souboru - vetsina aplikaci ti da vybrat ktery stopy a zda dat dokupy s audiem nebo zvlast (lepsi varianta).