Je thermalna pasta elektrovodiva?
A ked hej tak dobre alebo moc ne? Lebo chcem spojit dva dipi na mainboarde a ci by to neslo teplovodivou pastou ;D ????
Sorry ked je to blba otazka len ma to napadlo ze by to nebolo od veci!
Printable View
Je thermalna pasta elektrovodiva?
A ked hej tak dobre alebo moc ne? Lebo chcem spojit dva dipi na mainboarde a ci by to neslo teplovodivou pastou ;D ????
Sorry ked je to blba otazka len ma to napadlo ze by to nebolo od veci!
Nejaka kvalitni stribrna (s vysokym obsahem stribra) by asi mela byt, ale zadny zazrak to podle me nebude :? A obycejna bila bych rekl ze vodiva nebude, tedy aspon ne dost na to co potrebujes
Tak som to vyskusal a neslo to! Aj som to roztieral a zakazdym nic, tak som sa na to vy....! Radsej to nikdo neskusajte lebo som si akurat dobre zasral mainboard a bohvie ci to pojde dolu :? ????
Eh To jsou ale napady!!
Radsi si kup elektrovodivej lak. :eek: .. treba v GM apod.
NO asi ziadna teplovodiva pasta na svete by nemala a asi ani nieje vodiva !!! Uvedom si co setko sa to pouziva! Ja mam napriklad Titan Silver pastu na cipoch GK a pasta mi samozrejme zasahuje a do noziciek ktore navzajom poprepajalo. Keby bola vodiva tak som v peknom srabe. Len tolko
Ja ked som pouzil bielu pastu, dodavanu k Volkanu, na pamate na gk, tak sa mi posral obraz a musel som to davat dolu a potom spomedzi noziciek vyberat ten sajrajt. Dost makacka. Biela urcite nie je vodiva, ale aj tak sa tam daco pos.....
Mna to len tak napadlo lebo cakam na elektrovodivy lak a neviem sa dockat tak to skusam :wink: ! Uz som to zistil ze nie je ;D ! Preco nemoze ist ta GA-7VAX rev1.2 na 166FSB bez upravy :evil: ! Uz aby bolo tych 166FSB! Inak diki za odpovede.