...a byl by tak hodnej a dovolil mi u něj na desce otestovat páreček OCZ433EL. Mám dvě 512ky,ale u mně na Epoxu nejedou pohormadě jak maj a uvažuju o Gigabytu, nicméně nechci zas skončit stejně. Budu se případně revanšovat :)
Printable View
...a byl by tak hodnej a dovolil mi u něj na desce otestovat páreček OCZ433EL. Mám dvě 512ky,ale u mně na Epoxu nejedou pohormadě jak maj a uvažuju o Gigabytu, nicméně nechci zas skončit stejně. Budu se případně revanšovat :)
... Springdale od Gigabytu za 2400 Kc bez DPH. Specialni cena pro autory PCt. A kdyby jsi chtel tak Canterwood za 4500 Kc bez DPH. Vsechno Gigabyte s 100 MBit sitovkou a RAIDem.
2 Jan Dudek:
toho Springdala prodáváš za 2400? jaká je to verze ? PE ?
o tom by se dalo uvažovat :)
ale jen pro ty co pisou na PCtuning :)
o čem mám napsat? ;D
třeba recenzi na Springdale ? :)
koukam ze PCt uz fakt nevi jak sehnat autory....mno Honzo podle toho to pak vypada ;D
Tim samozrejme nemyslim DCho ani omylem, ten by urcite kvalitni recenzi byl schopen napsat, ale ......
... a prave chci nalakat dalsi dobre autory ... :)
Cim vic dobrych autoru, tim vic
A po com bude 2.4GHz@200FSB ?Citace:
Původně odeslal Jan Dudek
O com mam napisat clanok ? :-)
Jenze timhle nalaka s a uz si nalakal i spatne autory, tech dobrejch mas jak safranu ;DCitace:
Já chci taky něco speciálníhooooooo :roll:Citace:
A s těma autorama..., no raději nic ;D
Vzdyt ty mas vic specialnich veci nez vsechny CZ HW weby dohromady... :oCitace:
Původně odeslal Spec
Pockej, jak ze byl ten tvuj zebricek...?!Citace:
Původně odeslal Spec
Spec zna desky za... 1
Buh za... 2
ti nejlepsi z ostatnich za... 3
atd.
:wink: ;D
Pro tebe Specu vsechno. HW, SW i zenske. Rekni si, co ti muzu vzdat jako obet tve svatosti bohu Specu :)Citace:
Původně odeslal Spec