Jen tak z hecu "jestli to jde" jsem na asusu eee701 s celeronem M353 900mhz, který ale běžel jen na 630mhz, zkusil vypálit BR na externí usb mechanice- a jde to a stačí k tomu jen 512mb ram :eek: vše na winxpsp3corp verzi...
Printable View
Jen tak z hecu "jestli to jde" jsem na asusu eee701 s celeronem M353 900mhz, který ale běžel jen na 630mhz, zkusil vypálit BR na externí usb mechanice- a jde to a stačí k tomu jen 512mb ram :eek: vše na winxpsp3corp verzi...
A proč by to nešlo? :)
Co je na vypalování CPU náročnýho? Čtení a zápis vůbec ne, jedinej problém je tam to USB co má max tak 25 - 30mb/s a je CPU řízená ale to ho vytíží tak na 30%. Prostě tam nevidim problém. Ono i na těch dnešních Atomech se dá lecos udělat a to je CPU s horšim poměrem výkon/takt než P4 a s tim Celeronem si může podat ruku (900mhz, 667 už je fakt slabší), problém EEE ale neni CPU, nýbrž Intel 945. :)
proč by to nešlo.. to jsem si taky říkal, když jsem pročítal doporučenou minimální konfiguraci pro BR vypalování, která se od 630mhz vzdaluje přímo mílovými kroky ;)